Ana SayfaYaşamSwissôtel The Bosphorus, İstanbul’da Romantizm Dolu Sevgililer Günü

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da Romantizm Dolu Sevgililer Günü

İstanbul’un kalbinde Maçka’da konumlanan Swissôtel The Bosphorus İstanbul, şehirden uzaklaşmadan, evinizde gibi hissedeceğiniz Sevgililer Günü’ne özel konaklama paketleri sunuyor. 

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul nefes kesen boğaz manzarasını ayrıcalıklı konaklama imkanları ve lezzetli yemeklerle birlikte sunarak Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir geceye dönüştürüyor.

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un, dünya mutfaklarından gurme lezzetler sunan ve bu lezzetleri benzersiz dekorasyon ve manzaralarıyla birleştiren restoranları,14 Şubat’ı unutulmaz kılmak için hazırlanıyor. İsviçre’nin geleneksel tatları ve ismine özgü yapısı ile CHALET, yerel lezzetleri farklı dokunuşlarla sunan SABROSA, Boğaz manzaralı şık atmosferi, yenilenen kapalı terası ile 14 Şubat’ta misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmak için  hazırlanıyor.

Benzersiz tatlara sahip restoranlarında lezzetli yemekleri ve evden uzak ev konsepti ile size tüm sıcaklığını sunan Swissôtel’de sevgiliniz ile birlikte romantik bir hafta sonu keşfi yaşamak için bekleniyorsunuz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI