Ana SayfaMücevherSwarovski ile Bilim ve Sihir Evrenini Keşfet

Swarovski ile Bilim ve Sihir Evrenini Keşfet

Tasarım, bilim, moda ve eğlence dünyalarında temel olarak görülen ve inovasyonlara önderlik eden yeni Swarovski, konuklarını “ignite your dreams” ile davet eden keyif dolu bir evrenle Kreatif Direktör Giovanna Engelbert’in yönetiminde sahneye çıkıyor.

“Swarovski, inovasyon ve yeniden yorumlama ile köklerini salmış bir şirket. 126 yıl boyunca, devamlı değişen dünyanın ihtiyaçlarını karşılamak için yükselirken marka olarak DNA’mıza sadık kaldık. Tarihimizde yer alacak, bizi gelecekte gerçek bir kristal yaşam tarzı hâline getirecek olan bu yeni sayfayı açmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”  — Robert Buchbauer, CEO.  

KUĞU KANATLARINI AÇIYOR

Köklü bir geçmişe sahip markanın kendini ifade ediş tarzı olan Swarovski Kuğusu, Engelbert’in yarattığı düşlerle dolu kristal dünyası Wonderlab’in bakış açısıyla yeniden canlandırıldı. Direktörün kendisi, “Wonderlab, bilimin ve sihrin buluştuğu, ekstralığın ve zarafetin çarpıştığı bir yer; insanları yeni Swarovski dünyamıza davet ederken herkesin deneyimlemesi gereken bir merak duygusudur.” sözcükleriyle Wonderlab’i tanımlıyor.

Bu dünyanın bir parçası olarak, Swarovski Kuğusu kanatlarını açmaya hazır bir şekilde markanın yeni vizyonuyla bir araya geldi. Kuğu, markanın ileriye dönük ivmesini güçlendirmek için en yeni iterasyonun geliştirilmesiyle hazırlanan, uzatılmış boyun ve duruş tasarımıyla modernleştirilmiş bir görünüm kazanıyor. Kuğu, sembolik olarak Swarovski’nin kristal sevgisiyle yansıtılan sonsuz aşkı temsil ediyor. Swarovski, adaptasyon sırasında ikonik amblemine sadık kalırken mirasıyla duyduğu gururu ve geleceğe bakış açısını güçlendiriyor. 

Swarovski’nin yeni marka ikonuna ait son dokunuş, şekerlemeleri andıran sekizgen bir paket biçiminde oluşturuldu. Yeniden doğuşu temsil eden sekizgen, kalbinde Swarovski yatan façetalı kristale doğrudan bir göndermede bulunuyor.

ANINDA MUCİZE – DUYULAR İÇİN ZİYAFET 

Swarovski Wonderlab, önemli küresel pazarlarda açılan 28 Anında Mucize mağazasıyla hayat buluyor. 23 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşecek Milano, Galleria ile başlayan açılışı, Paris ve New York’taki yeni lokasyonlarla birlikte Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya Pasifik’te bulunan 27 mağaza takip edecek. 

Konuklarımız, kendini ifade etmeyi ve keşifte bulunmayı teşvik etmek üzere canlı renkler ve dokularla, metalik heykellerle ve yenilikçi malzemelerle zenginleştirilmiş, markanın gelecek kampanyasını ve yeni görsel kimliğini yansıtmak için tasarlanan, duyulara hitap eden mağazalarda karşılanacak. Swarovski’nin Anında Mucize mağazaları, kristal yaşam tarzı parçalarının -açık bileşenler, mücevherler, saatler, heykelcikler ve aksesuarlar- çeşitliliğiyle dolu, şekerlemeleri andıran manzarası ve Swarovski’nin yeni ambalajından oluşturulan sekizgen logo silüetinin büyüleyici arka planıyla neşeli bir mucizeyi gerçeğe dönüştürüyor. 

Swarovski’nin Anında Mucize mağazaları, seçkin şehirlerdeki açılışların yanı sıra tüketicilerle daha iyi etkileşim kurmak için sanal turlar, koleksiyon parçalarının ön gösterimleri ve yaşam tarzı içerikleriyle hem canlı hem de dijital etkinliklerle desteklenecek. Paris merkezli Villa Eugenie ortaklığında tasarlanan bu mağazalar, tüketicilerin duyularına hitap ederek onlara sihirle dolu bir heyecan yaşatacak. Tüm pazarlardaki yerel büyümenin, deneyimi dünya çapında daha da zenginleştirmesi amaçlanıyor.

 Tüm lansman etkinlikleri tarz, görünüm, his bakımından tamamen yeniden yorumlanarak destekleniyor ve yepyeni bir Swarovski dünyası karşımıza çıkıyor. Engelbert’in liderliğiyle Swarovski, mücevher dünyasında bulunan herkes için kalıcı, ilham verici bir izlenim bırakan sürükleyici, büyüleyici bir deneyim ortaya koyuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI