Ana SayfaModaSürdürülebilir Koleksiyon: Christopher RÆBURN x Timberland

Sürdürülebilir Koleksiyon: Christopher RÆBURN x Timberland

Geçtiğimiz hafta sonu Londra’da düzenlenen moda haftasında ünlü İngiliz tasarımcı Christopher RÆBURN’un 10. yılını kutladığı defilede, Timberland için hazırladığı, 8 looktan oluşan  (kadın-erkek giyim, aksesuar ve ayakkabı) Sonbahar –  Kış 2019  kapsül koleksiyonu da tanıtıldı.
 
Londra Moda Haftası kapsamında gerçekleşen defilesinde  2019 Sonbahar-Kış  sezonunda RÆBURN’un Timberland için tasarladığı  ceketler, parkalar,  bomber ceketler, anoraklar, gömlekler, işçi tulumları gibi parçaların yanı sıra aksesuarlar da sergilendi.
 
Kapsül koleksiyondaki parçalar, çevreye olan etkileri en aza indirgemek için organik pamuk ve geri dönüştürülmüş PET (plastik şişelerden türetilmiş) gibi  bir dizi ekolojik malzeme kullanılarak üretildi. Koleksiyonda İngiliz ordusundaki paraşüt malzemelerini kullanılarak tasarlanan ceketler, anoraklar, gömlekler, organik pamuk ve geri dönüştürülmüş plastik şişelerden tasarlanan ayakkabı ve çantalar dikkat çekti.
 
 
 
Christopher RÆBURN imzalı Timberland kapsül koleksiyonu Ekim ayında dünya genelindeki seçkin mağazalarda müşteriyle buluşacak.
 
 
Timberland’de İngiliz Tasarımcı Christopher RÆBURN imzası
 
İlk kez geçtiğimiz yıl Londra Moda haftasında görücüye çıkan kapsül koleksiyonla start alan Timberland x Christopher RÆBURN işbirliği, RÆBURN’un Timberland’in ilk Küresel Tasarım Direktörü görevline getirildiğinin duyurulmasıyla  devam etmişti.
 
Dünyadaki moda algısına farklı bir soluk getiren isimlerden biri olarak adlandırılan Christopher RÆBURN ile özdeşleşen “sorumlu, sürdürülebilir ve akıllı moda  tasarım” anlayışı, Timberland’in global tasarım vizyonunu daha da ileri taşıyor. RÆBURN’un moda felsefesindeki 3 temel nokta olarak bilinen – REMADE (yeniden yapılmış), REDUCED (azaltılmış), RECYCLED (geri dönüştürülmüş) değerler, Timberland’in süregelen sürdürebilirlik, sorumlu üretim ve çevreye saygı yaklaşımıyla da birebir örtüşüyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI