Ana SayfaYaşamSupperClup istanbul`u görmediniz mi?

SupperClup istanbul`u görmediniz mi?

Boğazi akıntısı gözlerinize, denizden esen  meltem teninize,  club müziği kulaklarınıza "yaz" diye haykırıyor.. Burası fantastik bir dünya, br hayal, bir masal değil supperclup Istanbul
90’lı yılların başında bir grup yaratıcı ve marjinal sanatçı tarafından Amsterdam’da açılan ve San Francisco, Singapur, Londra gibi farklı şehir ve kültürlere bulaşarak, evrensel bir “club – eğlence” markası haline gelen “supperclub”ın 2007 yaz döneminde başlayan İstanbul serüveni 2010’da da hızla devam ediyor.

supperclub’ın anahtarı tek kelimedir: özgürlük
Supperclub’ın sahibi Bert van der Leden’e ait bir tanım bu. Supperclub’ın temel özelliklerinden birisi, mekan dekorasyonu dahil, dünyanın neresinde açılırsa açılsın tarzının değişmemesi; yemeklerin, üzerinde uzanarak yendiği kar beyazı kocaman sedir-minderler, geniş, yüksek ve ferah bir iç mekan, şirin bir iç bahçe ve geniş ve yine yüksek bir bar.  Supperclub Istanbul’un Türk şefi İsmail Bulut tarafından hazırlanan, zengin soslu İtalyan-Akdeniz karşımı yemeklerin mönüsü bulunmuyor. Ve o sürpriz yemekler mekanda tüm konuklara aynı anda servis ediliyor.  

Sıradışı bir yemek deneyimi yaşamak isteyenlere önerimiz supperclub’ı görmeden bu yazı bitirmemeleri yönünde.

Trendus.com’da günün fırsatı :
Kuruçeşme Supperclub’da 1 gecelik yemek ve
gösteri 100 TL yerine 50 TL
HEMEN BU LİNKİ TIKLAYIN

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI