Ana SayfaSağlıkStresli Olduğunuzda Sizi Hemen Rahatlatacak 5 Şey

Stresli Olduğunuzda Sizi Hemen Rahatlatacak 5 Şey

1.Kafanızı sosyal medya ile dağıtın.
Stresli anlarınızda favori sitelerinizi ziyaret edin. Sizi eğlendiren Instagram hesaplarını ve Youtube kanallarını gezin. İnanın stresin ve zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Sosyal medyanın en iyi yanı bu gibi zorlu anlarımızda oyalanmamızı sağlamak ve kafamızı dağıtmak.

2.En yakın arkadaşınızla konuşun.
Wisconsin-Madison Üniversitesi’nin yaptığı bir araştırmaya göre, yakın bir arkadaşınızın sesini duymak gerçekten de stres seviyenizi düşürüyor. O halde telefonu elinize alın ve en iyi dostunuzu arayın. Biraz sohbetten kimseye zarar gelmez.

3.Oje sürün.
Tekrarlayan hareketler stresi bünyenizden uzaklaştırmaya yardım eder ve size sakinlik verir. Oje sürmeye ne dersiniz? Sadece manikürünüzün kusursuzluğuna odaklanın ve incelikli bir şekilde ojelerinizi sürün. Bittiğinde yatışmış olduğunuzu fark edeceksiniz.

4.Terleyin.
Kendinizi iyi hissettiren şarkılardan bir playlist oluşturun. Stresli anlarınızda kulaklıklarınızı takın, sesi açın ve koşun. Ya da salon sporlarından hoşlanıyorsanız ilginizi çeken herhangi bir tanesine yazılın. Terlemek fiziksel sağlığınıza iyi geleceği gibi stresinizi de alıp götürecek.

5.Esneyin.
Vücudunuzu gevşetirseniz zihniniz de gevşer. Bu nedenle yogaya şans verin. Bunun için zamanınız yoksa oturduğunuz yerden ellerinizi iki yana açarak sağ ve sola doğru gerinin. Kaslarınızı esnetmek çok iyi gelecek.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI