Ana SayfaModaStilinizi D’ylla Atelier ile Tamamlayın

Stilinizi D’ylla Atelier ile Tamamlayın

#d’yllaatelier

Temeli Doğu’ya dayanan örgü ile Batılı desenleri bir araya getirerek moda sentezi yaratan D’ylla Atelier, geometrik formdaki desenleri tasarlayarak örgüye hazır hale getiriyor ve kumaş olarak üretimini gerçekleştiriyor. Üretimini yaptığı kumaşları el işçiliğiyle özenle işleyerek sınırlı sayıda tasarım çantalar haline getiren D’ylla Atelier, 2022 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda Fiona, Perena, Tethy, Tethy Petite ve Pearlolmak üzere tasarlanan modeller ile stilinizin çarpıcı parçası olmaya geliyor!

Çıkardığı her koleksiyonu model odaklı gerçekleştiren D’yllaAtelier, tasarladığı her model için tek bir koleksiyon olarak ilerliyor. Koleksiyonda sezonun öne çıkan renklerine de bolca yer veren D’ylla Atelier, soft ve pastel tonların yanında pembe, lila, sarı, mavi ve yeşil tonlarını sütlü kahve, taba, kahverengi ve krem renkleriyle sakinleştiriyor. Birbirinden canlı renkleri geometrik ve amorf formlarında olan el çizimlerini örgüye uyarlayarak özgün tasarımları hem gece hem gündüz kullanıma imkan veriyor. Koleksiyonda yerini alan Perena modeli ilhamını Mısır Piramitlerinin geometrisinden ve ihtişamından almakla birlikte Mısır döneminin en güçlü kadını olan Nefertiti’nin adının geldiği güzelden gelen anlamını temsil ediyor. D’ylla Atelier da ilhamını aldığı gibi günümüzün güçlü, sarsılmaz ve ayakları üzerinde duran kadınlarının eşsiz stillerinin parçası olmayı hedefliyor. 

Koleksiyonda sezonun modası olan baget çantaları yeniden yorumlayarak imzasını atan D’ylla Atelier eklediği örgü kumaş tasarımlarına rengarenk deri ve süetlerle bir araya getiriyor. Farklı doku ve renklerin birlikteliğini ise koleksiyonda Fiona modeli temsil ederken, ortaya çıkan parçaların hepsi tecrübeli zanaatkar deri ustalarının el işçiliğiyle son formlarına kavuşuyor. Hızlı üretime ve tüketime karşı moda algısını savunan D’ylla Atelier’ın sınırlı üretimdeki yeni koleksiyonuna ulaşmak için www.dyllaatelier.com adresini ziyaret edin!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI