Ana SayfaErkek ModasıS.T.Dupont Defi

S.T.Dupont Defi

Fransız lüksünün sembolü ST. Dupont’un “Defi” adıyla sunduğu yeni kalemleri, günlük yazı yazma işlemi için adeta bir silah… ST. Dupont Defi (İngilizcede “Mücadele”) yer çekimi kanununu test ederek, boş sayfaya karşı savaş ilan ediyor.Bu yeni yazı silahı, saflığının yanı sıra aşırılığa kafa tutuyor ve teknolojik yeniliklerin sonucu olarak modern ve aerodinamik bir görünüm sergiliyor. 

En hassas ve yüksek performanslı kalem
ST. Dupont Defi, bir savaş jeti gibi hassas, net ve yüksek performanslı… Kalemin gövdesi benzersiz ve orijinal bir tasarım. Klipsinin keskin ve mükemmel oturtulmuş olması, kalemin iddialı, erkeksi bir tavırla ve oldukça rahat cepte taşınmasını sağlıyor. ST. Dupont Defi, paladyum uca, yüksek hassasiyetli metal enjeksiyona ve kompozit karbon fiber gövdeye sahip. Geçmişte havacılık sektöründe ileri teknoloji bileşenlerin üretiminde kullanılan bu yüksek hassasiyetli metal enjeksiyon tekniği şimdi ST. Dupont Defi kalemiyle yazı dünyasının meydan okuyan yeni silahı…
  
Neslinin en fark edilir kalemi
S.T Dupont, Defi kalemi ile lüks aksesuar dünyasında kaleme de özel bir yer kazandırdı. Fransız atölyelerinde el emeğiyle parlatılmış ve monte edilmiş bu kalemler mükemmel bir tasarıma sahip olmakla birlikte günlük kullanım için de oldukça ideal. Neslinin en marifetlisi olan bu kalem, mekanik kalem fonksiyonuna ikinci bir yazı yazma modu ekliyor; tükenmez kalem (siyah, mavi ya da kırmızı), kopya kalemi (taş kalem) ya da turuncu fosforlu kalem. Defi mükemmel tutuşu ve ayırt edici tasarımı ile de öne çıkıyor.
Yazı yazma araçlarının kavuğunu kırmaya cesaret eden tek kalem
Defi, geleneksel kalem tasarımlarıyla mücadele eden yepyeni görsel standartlar getiriyor. Birçok kalemde, gövdeyi çevrelemek ve kavramak için metal kullanılırken, Defi’de metal çok farklı bir şekilde kullanılarak, kalem özgür bırakılıyor. Güçlü metal çerçeve ile birleşen kompozit gövde ST. Dupont kalemlerine ideal kilolarını kazandırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI