Ana SayfaErkek ModasıS.T. Dupont`dan Liberte

S.T. Dupont`dan Liberte

S.T.  Dupont, dünyaca ünlü şık çakmaklarında çağdaş tasarımı, geleneksel çizgilerle buluşturmaya devam ediyor. Puro tutkunları için özel tasarlanan Liberté, rezistansıyla en zor hava koşullarında bile yanarak, en keskin rüzgârdan bile keyif almanızı sağlıyor.

S.T.  Dupont çakmaklarının orijinal ve meşhur “click” sesi,  Liberté modelinde zarafetin notası… Saflığını ve zarafeti üretiminde kullanılan Çin lakı ve palladiumdan doğan Liberté çakmağı şık olduğu kadar günlük kullanım için de oldukça ideal. Hatları, onu gücün ve baştan çıkarmanın sembolü haline getiriyor.
İnce hatlar ve asil materyal…
Liberté çakmaklarında 2 farklı stil sunuluyor. Daha klas ve şık bir görünüm tercih edenler için Çin verniği ile süslenmiş siyah lakeli modeli ya da günlük ve modern bir tarzı benimseyenler için çikolata rengi deri kaplamalı…
Bu özel koleksiyonda puro severler için humidorlar ve her puro boyutuna uygun deri kılıflar da bulunuyor. Siyah lake ya da kahverengi seçenekleri ile en değerli ağaçlardan tasarlanan bu puro saklama kutularının kapağını kapattığınızda hava yastığı etkisi göstererek içine hava geçirmiyor. Higrometresi krom kaplama metalden. Tamamıyla el yapımı olan bu özel puro kutuları en yüksek kaliteyi sunmak için nem oranını %72’de sabitliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI