Ana SayfaYaşamSpa Keyfi CVK Park Bosphorus Safira Spa & Fitness CVK Park Bosphorus...

Spa Keyfi CVK Park Bosphorus Safira Spa & Fitness CVK Park Bosphorus Hotel’de

Yenilenen hizmet anlayışı ve ambiyansı ile sadece bir konaklama adresi değil aynı zamanda bir yaşam adresi olma özelliğini de sunan CVK Park Bosphorus Hotel, konaklayan misafirlerinin yanı sıra dışarıdan da spa alanına misafir kabul eden Safira Spa & Fitness ile kendine zaman ayırmak, zinde hissetmek ve daima aktif, dinç olmak isteyenlerin gözdesi olarak öne çıkıyor. 8.500 m²’lik alana sahip olan Safira Spa & Fitness, masaj odaları, dinlenme alanları, VIP tedavi odaları ile hem unisex, hem de sadece kadınlara özel fitness ve spa – hamam alanları sunuyor. Geleneksel Osmanlı tarzı ve geleneklerine uygun olarak tasarlanan Türk Hamamları, özel mermer kullanımı ile fark yaratıyor. Spa’nın yüzme havuzunda sezona bağlı olarak açılır kapanır bir cam çatı bulunuyor. Grup dersi, spinning, pilates ve crossfit stüdyoları ile kişisel antrenör fırsatı da sunan Safira Spa & Fitness, tatil veya iş seyahatinde olsanız bile ideal formunuzun ve sağlığınızın merkezi olarak öne çıkıyor. Safira Spa & Fitness’ta her biri farklı stilde dizayn edilen 10 adet masaj odası bulunuyor. Türkiye’de ilk kez VIP spa konseptini hayata geçiren bu tesis, içlerinde kendi özel Türk hamamları, saunaları, buhar odaları ve jakuzilerini bulunduran ve sınırsız bir kişiye özel deneyim sunan iki adet VIP masaj odasına da sahip.
 
Özel Bir Spa Masajı Deneyimi: Safira Spa Signature
Spa ve hamam tarafında her biri farklı etkiye sahip birçok seçenek bulunuyor. Bunların arasında en çok dikkat çekenleri ise Safira Spa & Fitness’a özel imza masajlar ve terapiler olarak öne çıkıyor. Safira Spa Signature masajı, vücuttaki negatif enerjiyi atmaya, kasları gevşetmeye, sağlıklı ve daha zinde bir bedene kavuşmaya yardımcı oluyor. Aromaterapi masajı, Bali masajı, Thai masajı, Shiatsu olmak üzere dört farklı masaj tekniğini içeren Safira Spa Signature, kaslardaki gevşemeyi sağlayan esneme ve germe yöntemiyle başlıyor. Ardından vücuttaki belirli bölgelere parmak uçları ile baskı uygulanarak vücuttaki kan akışının düzenlenmesi sağlanıyor. Son aşamada ise aromatik masaj yağları ile klasik ve aromaterapi masajı uygulanarak kasların tamamen rahatlaması ve gevşemesi, sonra da güçlenmesi sağlanırken, tüm bu süreçte hızlanan kan dolaşımı da bağışıklık sistemini tetikliyor.
 
 Türkiye’nin ilk VIP Spa Hizmeti: VIP Spa Rituals
VIP Spa Rituals ile Türkiye’de ilk kez VIP Spa konseptini hayata geçiren Safira Spa & Fitness’ın bu özel ve ayrıcalık seansı için 3 saat ayırmak gerekiyor. Süit odalar içerisinde yer alan jakuzilerde başlayan bu VIP deneyim, kese ve köpük terapisi ile devam ederek, cildin tamamen arınmasına ve yenilenmesine yardımcı oluyor. Bunu size kendinizi yeniden doğmuş gibi hissettiren ve özel aromatik yağlarla yapılan masaj takip ediyor. Süit odaların dışında VIP Gold ve VIP Aurum odalarında da uygulanan VIP Spa Rituals, yoğun temposu arasında kendine zaman ayırmak ve kendini şımartmak isteyenlerin yanı sıra unutulmaz anlar yaşamak isteyen çiftler, arkadaşlar tarafından da çokça tercih ediliyor.

https://www.cvkhotelsandresorts.com/tr/park-bosphorus-hotel-istanbul

https://www.instagram.com/parkbosphorus

Adres: Gümüşsuyu Mah., İnönü Cad., No.8, 34437, İstanbul, Türkiye
Rezervasyon: 0(212)251 00 08

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI