Ana SayfaGüzellikSkinCeuticals Antioksidan Mucizesi 2021 Yılında da Devam Ediyor

SkinCeuticals Antioksidan Mucizesi 2021 Yılında da Devam Ediyor

Yeni yılda başlangıç seviyesinde Antioksidan bakımı: Serum 10

Çevresel etken ve erken yaşlanma belirtilerine karşı cildi savunmak için geliştirilen Serum 10, içeriğindeki C vitamini ve ferulik asit ile ince çizgi, kırışıklık ve kahverengi lekelerin görünümünü azaltıyor. Daha sağlıklı bir cilt görünümünün oluşmasına zemin hazırlayan Serum 10, aynı zamanda düzensiz cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı da savaşıyor. Normal ve hassas ciltlerin kullanımına uygun Serum 10 içerisinde %10 saf C vitamini ve %0.2 ferulik asit bulunuyor. Günde bir kez temizlenmiş cildinize parmak uçlarınızla, hafif dokunuşlarla yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayarak, yeni yılda aydınlık bir cildin kapılarını aralayabilirsiniz.

Normal ve kuru ciltlerde kırışıklı görünümünü azaltıyor: C E Ferulic Antioksidan Serum

Normal ve kuru cilt tiplerinin kullanımına uygun C E Ferulic Antioksidan Serum, çevresel faktörlere karşı koruma sağlamanın yanında yaşlanma belirtilerini de azaltıyor. İçeriğinde %15 saf C vitamini, %1 saf E vitamini ve %0.5 ferulik asit bulunan ürün, kırışıklık, sıkılık kaybı, ince çizgiler gibi yaşlanma belirtileri için geliştirildi. Normal ve kuru cilt tiplerine uygun olarak geliştirilen ürün, günde bir kez cildinizi temizledikten sonra parmak uçlarınızla, hafif dokunuşlarla yüzünüze, boynunuza ve dekolte bölgenize uygulayabilirsiniz.

Yaşlanma belirtileri, leke görünümü ve cilt tonu eşitsizliği ile savaşıyor: Phloretin CF Antioksidan Serum

Serbest radikallerin hasarını etkili bir şekilde nötralize eden Phloretin CF Antioksidan Serum, ince çizgilere, kırışıklıklara ve renk eşitsizliklerine meydan okuyor. UVA ve UVB ışınlarına karşı gelişmiş çevresel koruma sağlarken cildi canlı, genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. İçeriğinde %10 saf C vitamini, %2 phloretin ve %0.5 ferulik asit bulunan Phloretin CF Antioksidan Serum, yaşlanma ve hiperpigmentasyon gibi cilt endişeleri için geliştirildi. Karma ve lekeye eğilimli cilt tiplerinin kullanımı için uygun olan Phloretin CF Antioksidan Serum, kolajen sentezini ve hücre yenilenmesini tetikliyor. Yeni yılda lekesiz bir cilt için Phloretin CF Antioksidan Serum’u sabahları temizlenmiş cildinize hafif dokunuşlarla uygulayabilirsiniz.

Vitamin E ve Baicalin ile zenginleştirilmiş gece bakımı: Resveratrol B E Gece Antioksidan Serumu

Serbest radikallerin hasarını etkili bir şekilde nötralize eden Resveratrol B E Gece Antioksidan Serumu, ciltteki birikmiş hasarın onarılmasına ve yeniden oluşumun engellenmesine yardımcı oluyor. İnce çizgilerin, kırışıklıkların ve renk eşitsizliklerinin görünümünü azaltarak, cildin doğal onarımını arttırıyor. İçeriğinde %1 resveratrol, %0.5 baicalin, %1 alpha tocopherol bulunan Resveratrol, yeni hasarların oluşumunu da engelleyerek, cilt izlerinin görünen hasarlarını yok ediyor. Tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygun olan Resveratrol B E Gece Antioksidan Serumu’nu, akşamları temizlemiş ve kurulanmış yüze uygulayabilirsiniz.

Göz çevreniz yaşlanma belirtilerine meydan okuyor: AOX+ Eye Gel

AOX+ Eye Gel, içerisinde bulunan phloretin ve ferulik asit ile narin göz çevresi bölgesini oksidatif stresin etkilerine karşı korumak için zenginleştirildi. Narin göz çevresinde ortaya çıkan yorgunluk belirtileriyle savaşan AOX+ Eye Gel, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirildi. Sabahları bir kez, göz kapaklarına gelmemesine dikkat ederek, göz altlarına ve kaş bölgesine uygulayabilirsiniz.

Bu yıl da dolgun ve pürüzsüz bir cilt için: Hyalüranik Asit INTENSIFIER

Ciltteki hyalüronik asit rezervini destekleyen H.A INTENSIFIER, kazayağı çizgilerinin, dudak çevresi ve yüzdeki çizgilerin de görünümünü azaltarak, cildin dolgun bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki proxylane, meyan kökü özü ve hyalüraik asit cilde daha sıkı ve pürüzsüz bir görünüm sunuyor. Tüm cilt tipleri için geliştirilen H.A INTENSIFIER, klinik çalışmalar sonucunda 12 haftada %23 cilt dolgunluğunda gelişme, %8 ciltteki sarkmaların görünümünde azalma, %11 cilt sıkılığında azalma ve %13 cilt esnekliğinde azalma olduğunu ortaya koyuyor. Günde iki defa yumuşak hareketlerle cildinize uygulayabilirsiniz.

Cildinize istediği nemi vermek mümkün: Hydrating B5

Kış aylarının da gelmesiyle birlikte cildimiz neme daha fazla ihtiyaç duymaya başladı. Hydrating B5, hyalüranik asit içeren formülüyle cildinize kaybettiği nemi geri kazandırırken, Vitamin B5 takviyesiyle de daha sağlıklı bir cilt görünümü sunuyor. Cilde ihtiyacı olan nemi optimum düzeyde veren Hydrating B5 serumu, parmak uçlarınızla tüm yüzünüze boynunuza ve göğsünüze, göz çevrenizden uzak tutarak uygulayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI