Ana SayfaErkek ModasıSisleyum For Men

Sisleyum For Men

Erkek cildinin yaşlanma izlerini göstermesi kadın cildine göre daha geç ve daha yavaştır; ancak ortaya çıktıkları anda kırışıklıklar daha derindir ve daha fazla gözle görünür. Buna ek olarak erkek cildi daha kalın ve yağlıdır ve fazla asit içerir. Daha damarlı olduğu için daha fazla kırmızılık sorunu yaşarlar. Ayrıca hergün traş olmanın olumsuz etkileri nedeniyle daha fazla tahrişe maruz kalırlar.

Bir seri yaratmak yerine Sisley, cildin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek tek bir ürün yaratmayı tercih etmiş. Sisleÿum ile Sisley, yaşlanma karşıtı, cildi canlandıran ve traş sonrası bakım yapan ve erkek cildi için özel olarak yaratılmış, eşsiz ve tam bir bakım ürünü yaratarak; nemlendirme ve besleme, onarma / traş tahrişlerine karşı etki, matlaştırma / parlaklık karşıtı etki, enerji ve canlılık / stres ve yorgunluk karşıtı etki ve son olarak kırışıklık ve sıkılık kaybına karşı tam bir çözüm sunuyor.
Sisleÿum for men, tüm yaşlanma belirtilerine karşı, yaşlanma karşıtı bakımda etkilidir ve cilde canlılık sağlıyor. Phytoterapi, aromaterapi ve litoterapi kullanılarak elde edilen aktif içerikler ile formüle edilmiş. Bütün erkek ciltlerine uygun olabilmesi için 2 ayrı yapıda hazırlanmış tek formül.  
Formülündeki koruyucu, yenileyici ve rahatlatıcı içerikleri sayesinde muhteşem bir traş sonrası ürünü olan Sisleÿum temizlenmiş cilde, cildin ihtiyacına göre sabah ve/veya akşam uygulanıyor . Maskulen, şık ve sade, 2 metal, paslanmaz çelik silindir şişesi var. Şişelerin üzerinde yapısını belirtebilmek için iki ayrı renkte halka bulunuyor : jel versiyonu için siyah ve krem versiyonu için beyaz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI