Ana SayfaGüzellikSisleya Serum Global Fermete

Sisleya Serum Global Fermete

Yaşla birlikte yaşanan sıkılık ve elastikiyet kaybı nedeniyle cildin genel görünümü etkileniyor. Yüz ovali ve çene bölgesinde yaşanan gevşeme sorunu nedeniyle cilt yavaş yavaş sarkmaya başlıyor. Özellikle yuvarlak hatlı yüzlerde boyun bölgesi kalınlaşıyor. İnce veya kare hatlı yüzlerde yanak bölgesi çukurlaşıyor. Cilt derisi daha ince ve daha az gergin bir hale geliyor. Her cilt yaşlanma izlerini kendine özgü bir şekilde gösterir. Ve bunlar gibi hedeflenmiş sorunlar için Sisley, genel bir çözüm sunuyor.

Sisleya serisini sarkan cildin tüm belirtileri üzerinde etki gösteren yeni Sérum Global Fermeté ile genişletiyor. Sérum Global Fermeté özellikle dermis ve yüz ovali üzerinde çalışan bu güçlü serum, cildin kaybettiği yoğunluğu kazanmasına yardımcı oluyor. 5 ana içerik ve güçlü bitkisel aktif içerikler sayesinde cildin genel görüntüsü üzerinde değişiklik yapmadan cilde yoğunluk sağlıyor. Formülün kalbinde; Sisley’in ilk defa kullandığı dereotu özü bulunuyor. Dereotu özü, özellikle elastin liflerinin kalitelerini arttırmak ve yüz ovalini toparlamak için enzim sentezlerini harekete geçirmeye yardımcı oluyor.

Cildin elastikiyetini onaran, yerçekimine karşı savaşan, uygulandığı anda cilt yüzeyinde gerginlik sağlayan serum  cildin dermal destek liflerini güçlendiriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI