Ana SayfaModaSilk & Cashmere terletmeyen ipek yazlıklar

Silk & Cashmere terletmeyen ipek yazlıklar

SILK & CASHMERE 2010 yaz koleksiyonunda altı başlık altında toplanmış. Koleksiyonda pembemsi ten tonlarından, kahve ve yeşile, pastel renklere kadar uzanan geniş bir renk yelpazesi öne çıkıyor. Dozunda kullanılmış altın, gümüş, lacivert, kırmızı ve beyazın önlenemez beraberliğinde, desenli ipek şifonlar, uçuşan kaftan elbiseler, gömlekler ve tunikler, yazın renklerine bürünmüş. Yılan ve leoparlar, bambu ve palmiyeler SILK & CASHMERE’ in 2010 yaz koleksiyonunu oluşturmakta. 

Bu senenin en çarpıcı modelleri ise tunikler, salaş ceketler, asimetrik şallar, yırtmaçlı yelekler ve japone kollar. Son derece elegan detaylarla zenginleştirilmiş şifonla trikonun, satenle tshirtin bir arada olduğu, fırfır ve drappelerin dozunda kullanıldığı modeller, zarif ve kadınsı çizgiler taşıyor.  

Efil efil şifonlar

Uçuş uçuş şifonlarla deniz sezonunu karşılayan SILK & CASHMERE, 2010 yaz kreasyonları arasında yer alan rengârenk tunikler, moda tutkunlarına günün her anını güvenli, keyifli ve hit yaşamasına olanak tanıyor. En ince ayrıntısına kadar düşünülüp tasarlanan koleksiyon sadece gün içinde değil geceleri de şık olma imkânı da sunmakta. SILK & CASHMERE 2010 Yaz Koleksiyonunda yer alan ürün çeşitleri; kadınların duru güzelliğini de ön plana çıkaran, ipeğin yumuşaklığını tene taşıyan dokusu ile özel bir yemek veya davetlerde zarafetleri öne çıkaran çizgiler taşıyor. 

Şallar bu yaz da vazgeçilmez olacak

Saf ipek ve saf kaşmir kadınların giyimdeki vazgeçilmezidir. Bu tutkunun yansıdığı rengarenk üç boyutlu şallar SILK & CASHMERE’ in yeni sezon koleksiyonunda en iddialı tasarımlar arasında. Tüm koleksiyon renklerine kombine edebileceğiniz türlü dokunuşlardaki desenli ve düz şallar hem erkek hem de bayan koleksiyonlarını hareketlendirmek için özel olarak tasarlanmış. Elegan duruşunuzun  tamamlayıcısı olarak 2010 yazı için özenle üretilen şallar, havalı bir pantolon üzerine bluz şeklini vererek de kullanabiliyor. Her dokunuşunuzda ipeksi yumuşaklığın ve pürüzsüzlük hissinin yaşandığı, çok işlevli, üç boyutlu şalların her renginden SILK & CASHMERE yaz koleksiyonunda bulmak mümkün. 

Erkekler için zengin koleksiyon

SILK & CASHMERE’ in 2010 yaz koleksiyonunda erkekler de unutulmadı. Erkekler için şu ana kadar hazırlanan en zengin SILK & CASHMERE koleksiyonu niteliğindeki kreasyonda 39 farklı polo yaka t-shirt tasarımlarıyla göz dolduruyor. İpek ve kotonun birlikteliğinden doğan gömlekler her yaşa ve tarza hitap ediyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI