Ana SayfaModaŞIK VE TUTKULU: CONFIDANTE LINGERIE

ŞIK VE TUTKULU: CONFIDANTE LINGERIE

Kelime anlamı “sırlarını paylaştığın arkadaş, sırdaş” olan Confidante, farklı olmayı seven, güçlü ve özgür hisseden bütün kadınlar için tasarlanan Confidante Lingerie koleksiyonu, kadınların vazgeçilmezi olmaya geliyor. İlhamını Milano’dan alan marka, bu gizemli şehir gibi keşfettikçe güzelleşen kadınlara hitap ediyor. İlk bakışta saklı güzellikleri belli olmayan İtalyan kenti gibi Confidante de içine girdikçe büyülüyor. Dinamik, zamansız, stil sahibi ve her daim şık Milano, Confidante Lingerie’nin de karakterini oluşturuyor. 
Confidante Lingerie kadınlarının arzularına göre hazırlanan parçalar, yeni sezon için cesaret ve tutku kokan bir koleksiyon ile sezonda yerini alırken, zarafetin temsilcisi danteller, nakışlar ile esnek transparan kumaşların birleşmesiyle ipeğin hakimiyetinde olan koleksiyona ışıl ışıl taş detayları ve siyah rengi eşlik ediyor.
Confidante Lingerie koleksiyonu %100 yerli ve tamamı kadın çalışanlardan oluşan atölyede tek tek elde dikilerek hayat buluyor. Koleksiyon içinde yer alan parçalar; sütyen, külot, body ve sabahlıktan oluşan tasarımlar uyurken bile şıklığınızı korumanızı sağlayacak.
Confidante Lingerie,  sizin de paylaşmayı sevdiğiniz yeni bir sırrınız olacak…
 
Detaylara verdiği önemi her ürününde görebileceğiniz bu koleksiyonunu incelemek ve satın almak için tek yapmanız gereken www.confidantelingerie.com’ u ziyaret etmek!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI