Ana SayfaGüzellikSık Karşılaşılan 5 Kaş Problemine Yönelik Pratik Çözümler

Sık Karşılaşılan 5 Kaş Problemine Yönelik Pratik Çözümler

Kısa Kaşlar
Kaşlarınıza şekil vermek isterken kontrolünüzü kaybedip onları neredeyse tamamen ortadan kaldırmış olabilirsiniz. Bu durumda kaşlarınızı eski görünümüne kavuşturmak için öncelikle kaş altındaki kısa tüylerden kurtulabilirsiniz, çünkü kısa tüyler göz yanılsaması yaratarak, kaşlarınızın olduğundan daha kısa görünmesine neden olabilir. Ardından eğer açık tenliyseniz kaşlarınızı ortaya çıkarmak için renklendirebilirsiniz. Kaş boşluklarını kalemle doldurmayı tercih ediyorsanız, yapay bir görünümden uzak durmaya dikkat etmeniz gerekir.

Benefit Ka-Brow
Kaş gölgelendirme işlemi için ideal olan bu ürünle, kaşlarınızı belirginleştirerek daha doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz.

                                            
Sephora Brow Gloss Kaş Maskarası
Kaşları biçimlendirmek, renklendirmek ve vurgulamak için tasarlanan bu maskara ile kaşlarınıza hacim katabilirsiniz.

                                    

 
Gür ve Dağınık Kaşlar
Kaşlarınız yüz ifadenizin ve bakışlarınızın üzerinde büyük rol oynar. Her ne kadar doğal görünse de gür ve dağınık kaşlar da sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir. Asi kaşlarınızı kontrol altına almak için uzama hızına göre onlara dört ila altı haftada bir şekil vermeniz gerekebilir. Ayrıca kaşlarınızı olduğundan bir ton daha açık renge boyamanız, zamanı gelince kaşlarınızı alırken işinizi kolaylaştıracaktır. Gür ve dağınık kaşlar ile baş edebilmek için genellikle tek gerekli olan şey uçlarını keserek kısaltmaktır. Son olarak şeffaf bir kaş jeli ile şekil verebilirsiniz.

Dior Diorshow Brow Styler Kaş Şekillendirici Jel
Otomatik fırçası ile bu kaş şekillendirici, kaşlarınıza yapışma hissi vermeden şekillendirirken, doğru miktarda jel uygulaması yapar.

                                
 
Kiko Kaş Maskarası
Kaş rengini yumuşatarak şekillendirme sağlayan bu ürün doğal bir görünüm vadeder.

                                               

Yanlış Şekillendirilmiş Kaşlar
Kaşlarınızı kusursuz simetri anlayışıyla şekillendirmeye çalışırken, beklediğiniz sonuçtan çok farklı bir görünüme ulaştığınızda, normalinden daha sert bir ifade kazanabilirsiniz. İstediğiniz kaş şekline sahip olmanızı sağladığı, kaşınızın alt tarafını kontrolsüzce almanızı engellediği sürece kaşınızın üstünü almanız da hiçbir sakınca yok. Tek dikkat etmeniz gereken, kaşınızı alırken, kaşlarınızı yukarı doğru kaldırmamanız, yoksa kaşınızı gerekenden fazla alabilirsiniz.
 
Yves Rocher Cımbız
Bu cımbız eğimli yapısı ile kısa ve ince tüylerden rahatça kurtulmanızı sağlar.

                                   
Bobbi Brown Waterproof Brow Shaper
Kaşlarınızda renk kullanmak istemiyor, sadece yerli yerinde düzgünce  dursunlar istiyorsanız Bobbi Brown’un şeffaf kaş jelini tercih edebilirsiniz.

                                      

Görünmez Kaşlar
Kaşlarınız belirsiz ise yüzünüz daha soluk ve cansız görünebilir.  Abartıya kaçmadan kaşlarınızı hafifçe renklendirebilirsiniz. Ancak bunu yaparken, hafif renk veren bir ürünü, kaşların çıktığı yöne doğru, kısa ve yumuşak dokunuşlarla uygulamanız oldukça önemli olacaktır.

Revolution Brow Tint Kaş Boyası – Medium Brown
Bu kaş boyası doğal görünümlü jel formülü ile kaşlarınızda boşlukları rahatça doldurur, daha belirgin kaşlara kavuşmanızı sağlar.

                                                                         

Nyx Professional Makeup Eyebrow Gel Espresso Kaş Jeli
Uzun süre kalıcılığı olan bu kaş jeli ile kaşlarınızı istediğiniz gibi belirginleştirebilirsiniz.
          

Fazla Alınmış İnce Kaşlar
Uzun zamandır fazlaca alıp incelttiğiniz kaşlarınızı eski dolgunluğuna döndürmek için öncelikle kaşlarınıza yakın olan tellerin uzamasına izin verin. Kaşlarınızı B7 vitamini ile içerden beslemeyi de unutmayın.

Nars Brow Perfector
Nars Brow Perfector oval formlu ucu ile kaşlarınızı kolayca şekillendirmenize yardımcı olur.

  

 
Incia Kaş ve Kirpik Güçlendirici Doğal Serum
Daha sağlıklı ve gür kaşlara sahip olmak için serum desteği alabilirsiniz.

                        
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI