Ana SayfaGüzellikShiseido güneş makyajı

Shiseido güneş makyajı

Dünyada ilk güneş makyajını geliştiren marka olan Shisedio’nun güneş fondötenleri UVA/UVB ışınlarına karşı yoğun koruma sağlayan muhteşem ürünler.  Suya, yağa, tere karşı saatler boyunca yapısını ve rengini muhafaza ediyorlar. Hem mükemmel makyaj hem de mükemmel güneş koruma etkisini biraraya getiriyor. Sağlıklı bronz görünümden naturel tonlara kadar geniş renk yelpazesinde, 4 tip fondöteni var. 

Sun Protection Compact Foundation SPF 30: UVA/UVB ışınlarına karşı mücadele eden ve mükemmel makyaj etkisi gösteren pudra fondötenler. İnce, doğal ve mat bir görünüm veriyor. Kuru ya da nemli süngerle uygulanabiliyor. 

Sun Protection Stick Foundation SPF 30: Şeffaf doğal bir bitiş sağlarken cildi UVA/UVB ışınlarına karşı koruyan yoğun bakım etkili çubuk fondötenler. 3 ayrı renk seçeneği var. Transparan, Bej ve Okra (bronz) 

Tanning Compact SPF 4: Kusursuz bir bitiş sağlarken,yoğun altın bronzluğunda görünüm veren cilt bakım etkili compact fondötenler. Olağanüstü bir kapatıcılık, ışıltı ve nemli bir pürüzsüzlük veriyor.   

Sun Protection Liquid Foundation SPF 40: UVA/UVB ışınlarına karşı kuvvetli koruma getiren, mükemmel makyaj etkili ve çok ince yapıda sıvı fondötenler.Terlemeye, suya ve yağa dayanıklı. Yumuşak ve mat görünümünü gün boyu koruyor. Bulaşmaz, kıyafetlerle rahatlıkla kullanılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI