Ana SayfaGüzellikShiseido Benefiance Wrinkle Soothing Cream İle Zamansız Güzellik

Shiseido Benefiance Wrinkle Soothing Cream İle Zamansız Güzellik

SHISEIDO WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM İLE CİLDİNİZ IŞILDASIN

Cildinizin sensörlerini yeniden uyandıran Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream,lokal lekeleri hedef alarak tamamen aydınlık, pırıl pırıl ve şeffaf bir cilt ortaya çıkarır.

Japonya’nın kiraz çiçeklerinden ilham alan Sakura-Bright içeriğiyle hazırlanan Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream, cilt duyularının nörobilimine odaklanıyor. Bu ferahlatan nemlendirici krem, Reneura Teknoloji+™ ile iç duyusal sinyalleri, cilt bakımının yaşa meydan okuyan faydalarına cildin en iyi şekilde yanıt vermesini sağlıyor. Cilde yoğun bir aydınlık kazandırırken, koyu lekelerin görünümünü ve cilt tonundaki eşitsizliği azaltıyor.Cildi nemlendirirken çizgileri yumuşatıyor ve tam bir aydınlık sağlıyor. Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream ile cildinizin ışıltısını arttırın.
 

SHISEIDO WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK

 

Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask, zengin içeriği, komforlu jel krem yapısı ile, cildin gece yapılanma sürecine odaklanıyor. Yoğun nem vererek cildin gün boyunca görmüş olduğu hasarları uykuda onarmaya yardımcı oluyor. Derinlemesine bir aydınlık kazandırarak, koyu lekelerin görünümünü ve cilt tonundaki eşitsizliği azaltıyor.

Daha yoğun bir bakım için maske olarak da kullanılabilen ürünü, cildi temizledikten sonra gece uygulayabilirsiniz. Maske için eşit olarak yoğun miktarda yüzünüze uygulayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI