Ana SayfaModaSezonun Zerafetini Hello Done İle Taşı

Sezonun Zerafetini Hello Done İle Taşı

İlham kaynağını kuzey ışıklarının eşsiz tonlamalar yayarak gökyüzünde yaptığı inanılmaz danstan alan, kendi masalının kahramanı olan kadınları hedef kitlesi edinen koleksiyonAurora Borealis adını taşıyor. Duruşu ve seçimleri ileetrafında hayranlık uyandıran kadınların tarzlarıyla bütünleştirebileceği parçaları sayesinde sezon boyu adından sıkça söz etmeyi hedefliyor.

Kendi içerisinde bölümlere ayrılan koleksiyon modern ve feminen çizgilerle bir araya getirilen, asil bir görünüm sunan büstiyerler ve elbiselerin yanı sıra fırfırlı kumaş etekler, şık gömleklere eşlik eden pantolonlar ile sezona adını yazdırıyor.

Koleksiyonun enerjisini yansıtan turuncu, nar çiçeği ve mor gibi renklerin yanında detaylarda özenle kullanılan fuşya ve yeşil gibi canlı renklerle harmanlanmış koleksiyon, siyahın zarafetiyle soylu bir görünüm yakalamayı amaçlıyor.

Farkındalığını ortaya koyan kendine özgü tasarımları ile günün her saatine uyumlu dönüştürebilecek parçalar ile HelloDonne, sezonun kapılarını aralıyor. 

 

Hello Donne’nun birbirinden eşsiz parçalarını keşfetmek için www.hellodonne.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

www.hellodonne.com

@hello.donne

 

Marka Kurucusu Nur Gürocak Kaba Hakkında: 

Nur Gürocak Kaba, Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra, Sabancı Şirketleri’nde uzun bir süre kurumsal hayatın içerisinde yer aldı. Daha sonra Milan Fashion Campüs’te moda eğitimini tamamlayıp, ilk olarak kendine dört mevsim ihtiyacı olabilecek parçaları dikerek tasarladığı kıyafetlere gardırobunda yer verdi. Bir süre sonra tasarım yapmanın kendisini mutlu ettiğini fark etmesi ile kendi tarzını tasarımlarıyla birleştirip 2021 yılında kendi markası olan Hello Donne markasını kurdu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI