Ana SayfaSağlıkŞeyda Çoşkun'dan Sağlıklı Yaşam Notları

Şeyda Çoşkun’dan Sağlıklı Yaşam Notları

Doğadan gelen güzellik

Dinleyenlere her şeyden önce spor yapmalarını salık veren Coşkun, en azından mutlaka yürüyüş yapılmasını ve uygun beslenme şeklinin uygulanması gerektiğini, bu sayede zaten sağlıklı kilo verileceğini anlattı. Coşkun, “ doğada yürüyüş yapın, doğadan gelenle beslenin. Aslında biz doğaya döndürüyoruz. Raf ömrü olan gıdalara dikkat edin; kilo aldıran bu gıdalar” diye konuştu.

“Motive olun, hedef koyun”

Sağlıklı kilo vermenin önce hedef koyarak başlayacağını söyleyen Coşkun, “mesela kendisine olmayan bir jean’i giyebilmeyi hedef koyan bir genç kız bu süreçte daha kararlılık ve istikrarla sonuca ulaşır” dedi.

Şeyda Coşkun, her bedenin farklı ihtiyaçları olduğunu anlatırken beslenme düzenini aslında vücudun belirlediğini ve bu ihtiyaçların da kişiye göre değiştiğini anlattı. Beslenme önerilerini de paylaşan Coşkun, “ Karbonhidrat ve şekerden uzak durulması gerekir. Proteinin önemi unutulmamalı; pişirme şekline dikkat edilmeli; sebze ağırlıklı beslenmeli ve mutlaka az pişmiş olmalı. Şeker ihtiyacını da meyve ile karşılamalı” diyerek kısa zamanda sağlıklı kilo verilebileceğinin altını çizdi.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI