Ana SayfaDekorasyonSevgililer Günü'ne Bella Maison ile Hazırlanın

Sevgililer Günü’ne Bella Maison ile Hazırlanın

Sevgililer gününde Bella Maison’un birbirinden şık sofra aksesuarları ve özenle tasarlanmış yemek takımlarıyla sevgilinizle paylaşacağınız akşam yemeği unutulmaz bir hal alacak. Bu sevgililer gününde Bella Maison’la hazırlayacağınız romantik sofranızla baş başa keyifli bir akşamın tadını çıkarın.

Bej renginin şık görünümü ile ketenin doğal dokunuşunu birleştirdiği Eva Runner ile evinizde hazırlayacağınız eşsiz masada son derece soft ve elegant bir görünüm yaratabilirsiniz. Doğadan ilham alarak tasarlanmış, üzeri huzurun rengi olan yeşil renk yapraklar, çiçekler ve kelebekler ile bezenmiş Isabella yemek takımı ile masanıza gecenin romantikliğini yansıtabilirsiniz. 

Sevgililer günü deyince akla ilk gelen şey şüphesiz mum ışığında yenen romantik bir yemek ve harika bir sofra! Bella Maison’un dekorasyon kategorisine yeni eklenen Stello Şamdan ile yemek masanızı şık ve bir o kadar da romantik hale getirebilir ve Bella Maison’un zarif naturel renkte gold detaylı Premium kadehleriyle tamamlan sofranızda unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz. 

Bella Maison’un geniş ürün yelpazesiyle sevgilinize o mükemmel hediyeyi bulmak artık daha kolay. Kokuların hatıralarımızda ve hafızamızda ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu düşünecek olursak Bella Maison’un eşsiz kokuları bu romatik günü tekrar tekrar hatırlatmak için ideal bir seçenek. Kozmetik ailesinin yeni üyesi Vanilla Noir Kavanoz Mum, üst notalarında madagaskar vanilya; alt notalarında hindistan cevizi, marshmallow şekerli notalarının muazzam uyumu ile hem kokusuyla hem şıklığıyla sevgilinizine unutulmaz bir hediye. Yumuşacık bir nevresimde uyunacak o derin ve rahat uyku sevgilinize armağan edeceğiniz en güzel hediyelerden. Bella Maison’un üç farklı renk seçeneği bulunan %100 Pamuk Brenta Nevresim Takımının verdiği yumuşacık hissiyat ile sevgilinize rahat bir uyku hediye edin. Bornoz gibi kişisel bir eşya sevgilinize alabileceğiniz en özel hediyelerden. Bella Maison’un  %100 Pamuk Borgo Lorie ve Karma bornozları sevgiliniz için güzel ve özel bir hediye olacaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI