Ana SayfaGüzellikSevgililer Günü’nde Sevdiğinize Profesyonel Antioksidan Bakımı Hediye Edin

Sevgililer Günü’nde Sevdiğinize Profesyonel Antioksidan Bakımı Hediye Edin

Cilde genç ve aydınlık bir görünüm sunan SkinCeuticals antioksidan serumları, evde profesyonel cilt bakımını pratik hale getiriyor. C E Ferulic Antioksidan, H.A. Intensifier, Phloretin CF Antioksidan, Discoloration Defense, Silymarin CF ve Blemish Age Defense Serumları kadınların vazgeçilmezi olarak ciltteki iç ve dış hasarlara meydan okuyor; aydınlık, sıkı ve eşit görünen bir cildin anahtarını sunuyor.
 

C E Ferulic Antioksidan Serum ile kırışıklıklara veda edin

Normal ve kuru cilt tiplerinin kullanımına uygun C E Ferulic Antioksidan Serum, cildi çevresel faktörlerden korumanın yanı sıra yaşlanma belirtilerinin görünümünü de azaltıyor. İçeriğinde %15 Saf C Vitamini, %1 Saf E Vitamini ve %0.5 Ferulik Asit bulunan güçlü serum; kırışıklık, sıkılık kaybı, ince çizgiler gibi yaşlanma belirtilerine meydan okuyor. Yaklaşık 30 yıllık araştırmalar sonrasında, yüksek etkinlik hedefiyle mükemmel bir şekilde formüle edilen antioksidan serumu, günde bir kez cildinizi temizledikten sonra parmak uçlarınızla, hafif dokunuşlarla yüzünüze, boynunuza ve dekolte bölgenize uygulayabilirsiniz.
 

Sevgililer Günü’nde sıkı ve pürüzsüz bir cilt için… 

Yüksek konsantrasyonda hyalüronik asit ile zenginleştirilmiş formülü ile H.A. Intensifier, ciltteki pürüzsüzlük ve dolgunluk görünümünü geliştirirken, uzun süreli nem sağlıyor. Kazayağı çizgilerinin, dudak çevresi ve yanaktaki çizgilerin görünümünü azaltan H.A. Intensifier ile Sevgililer Günü’nde sıkı ve pürüzsüz bir görünüm sağlayabilirsiniz. H.A. Intensifier, kullananların cilt dolgunluğunda %23 gelişme, ciltteki sarkmalarının görünümünde %8 azalma, cilt sıkılığında %11 ve cilt esnekliğinde %13 gelişme sağlıyor*. Tüm cilt tipleri için uygun H.A. Intensifier’i günde 2 defa, 4-6 damla olacak şekilde yüzünüze uygulayabilirsiniz.
 

Phloretin CF Antioksidan Serum ile eşitlenmiş cilt tonu sizinle 

Serbest radikallerin hasarını etkili bir şekilde nötralize eden Phloretin CF Antioksidan Serum; yaşlanma belirtileri, leke görünümü ve cilt tonu eşitsizlikleriyle savaşıyor. UVA ve UVB ışınlarına karşı gelişmiş çevresel koruma sağlarken cildin canlı, genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Yaşlanma ve hiperpigmentasyon gibi cilt endişeleri için geliştirilen Phloretin CF Antioksidan Serum, içeriğinde %10 Saf C Vitamini, %2 Phloretin ve %0.5 Ferulik Asit bulunduruyor. Yağlı ve normal cilt tiplerinin kullanımı için uygun olan Phloretin CF Antioksidan Serum’u gündüz bakımınızda ilk adım olarak cildinizi temizledikten sonra yüzünüze ve dekolte bölgenize uygulayabilirsiniz. 
 

Discoloration Defense Serum ile inatçı leke görünümüne meydan okuyun!

Discoloration Defense Serum; cilt tonu eşitsizliği, inatçı leke görünümü ve cilt problemleri sonrası oluşan leke görünümünü azaltmaya destek oluyor. Zengin formülü ile anında ciltte etkisini göstererek, daha eşit ve aydınlık bir cilt görünümü sağlıyor. 2 haftada** daha eşit ve aydınlık bir cilt tonu görünümü hedefleyen serumun klinik çalışmalarda; inatçı leke görünümünde %41, cilt problemleri sonrası oluşan leke görünümünde %71 ve ciltteki renk düzensizliğinde %46 oranında iyileşme sağladığı kanıtlanmıştır***. Etkili sonuçlar için, temiz cildinize günde 2 kere 3-5 damla olacak şekilde uygulayabilirsiniz. Gündüz bakım rutininizde, uygulama sonrası mutlaka geniş spektrumlu bir SPF 50+ güneş koruyucu kullanmalı ve güneşe aşırı maruziyetten kaçınmalısınız.
 

Yağlanma ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı Silymarin CF

Silymarin CF Serum; ciltteki fazla yağlanmayı önleyerek, cildin genç bir görünüm kazanmasına destek oluyor ve kırışıklık görünümünü gözle görülür bir şekilde azaltıyor. %15 Saf C Vitamini içeren yaşlanma karşıtı antioksidan serum, yağlı ve akneye eğilim gösterebilen ciltlerde etkili oluyor ve cilt kusurlarına sebep olabilecek aşırı yağlanmayı azaltıyor. Gelişmiş formülü ile yağ oksidasyonunu %76’ya**** kadar azalttığı, cilt dokusunu arındırdığı, cilt berraklığında gelişme sağladığı ve ince çizgilerin görünümünde gelişme sağladığı kanıtlanmıştır. Günde 1 kez sabah cildinizi temizledikten sonra parmak uçlarınızı kullanarak kurulanmış yüzünüze, boynunuza ve dekolte bölgenize uygulayabilirsiniz.
 

Sevgililer Günü’nde Blemish + Age Defense Serum ile ışıl ışıl bir cilt

İçeriğinde salisilik asit bulunan ve foto-yaşlanma karşıtı bakım yapan Blemish + Age Defense; cilt kusurlarına karşı etkisini gösteriyor. Yağlı ve karma ciltlere uygun olan serum; salisilik asit, diyoik asit içeren formülü ile daha ışıltılı bir cilt görünümü kazandırıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI