Ana SayfaYaşamSevgililer Günü Hediyesi Arayanlar İçin Özel ve Şık Fikirler!

Sevgililer Günü Hediyesi Arayanlar İçin Özel ve Şık Fikirler!

Sevgililer Günü Hediyesi Arayanlar İçin Özel ve Şık Fikirler!

Takvimler henüz ocağı gösterirken, aşkın günü 14 Şubat’a dair planlar yapılmaya başlanıyor. Çiftler o günü nasıl, nerede geçirebilirler diye düşünmekle meşgul. Kurumlar Sevgililer Günü’ne özel fırsatlarını paylaşmaya başlıyor. Tüm bu koşuşturma, yalnızca 13 Şubattan sonra 15 Şubattan önceki gün için. Neden mi? Çünkü aşk, emeği sever. Çünkü aşk, hayatımızın en önemli birkaç olgusundan biri. Anne ve babanıza aynı sevgiyi hissedersiniz, kardeşlerinize aynı bağlılığı duyarsınız, arkadaşlarınızı ayırt edemezsiniz belki ancak aşk, tek kişiye hissedilir ve çok özeldir. Bu mutluluğu paylaştığınız insana vereceğiniz hediye, elbette bu sebeple daha ayrı bir özen gerektiriyor. Arkadaşlarınıza bile kolayca tavsiyede bulunurken, oklar size döndüğünde tıkanmış hissetmenizin sebebi bu. Neyse ki sizin için benzersiz hizmetler sunan, bodo.com var! bodo.com klasik bir internet hediye mağazası değil. bodo yenilikçi, yaratıcı, modern ve inovatif bir hediye dünyası barındırıyor. Deneyim hediye tarzını tanıdıktan sonra Sevgililer Günü Hediyesi telaşınız sona erecek.
 

Bayana Sevgililer Günü hediyesi ne alınır?

Kız arkadaşınıza ya da eşinize, 14 Şubat sürprizi olarak, ne yapılabilirin yanında, ne yapılmamalı konusundan da önerilerimiz var. Sevdiğiniz kadınla aranızdaki iletişimi yansıtabilen sürprizlere öncelik tanımanız gerektiğini bilmelisiniz. bodo’nun harikulade, çiftler için hazırladığı deneyim hediyelerini tercih ediyorsanız özellikle, ‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği’’, ‘’İki Kişi için Ormanda At Gezisi’’ ya da ‘’Romantik Yat Gezisi’’ gibi seçenekleri ortak zevklerinize göre tercih edebilirsiniz. Ona özel hediyeler alırken ise ilgi duyduğu konulardan esinlenilir, hobilerini gözden geçirebilir, tarzı ya da ruh halini inceleyerek o son günlere en uygun sürprizi seçmelisiniz. Kafa dinlemeye aynı zamanda stres atmaya ihtiyaç duyan kız arkadaşınıza, ‘’Asya Yakasında Anti Stres Masajı’’ yahut sanata ilgisi varsa, ‘’Resim Atölyesi’’ huzur veren deneyimlerden. Tam tersine hareket ve heyecanı seven kadınlara, ‘’Kablolu Kneeboard Dersi’’. bodo.com’da kız arkadaşınıza, almanızı tavsiye etmediğimiz hediyeler ise tabi elbette çoğu kadın gibi ilgisini çekmiyorsa, ‘’Airsoft Poligonunda Atış’’ gibi hediyeler olabilir.
 

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi ne alınır?

Sıra kocanıza ya da sevdiğiniz erkeğe hediye seçmeye geldi. Bu platformdaki deneyimleri, 14 Şubat kutlama planınıza göre de değerlendirebilirsiniz. Yani her biri farklı mekanlarda geçip, özel etkinlikler sunduğundan, hediyenizi kutlama planı olarak da değerlendirmeniz mümkün. Mesela, ‘’SPA’da Romantik bir Akşam’’ ya da ‘’İki Kişi için Romantik Sinema Keyfi’’ gibi. Bu hediyeler, onu çok şaşırtacak! ‘’Airsoft Poligonunda Atış Deneyimi’’, pek çok erkeğin aşırı heyecanlandıracak armağanlardan. ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’ ise partnerinize sunmadan birlikte gerçekleştirmeyi düşünebileceğiniz en heyecan verici seçeneklerden. Aksiyon ve gerilime, o da hasta diyorsanız, ‘’Korku Evi Oyunu’’. Bu masaj, sinirleri gevşetip fazlasıyla rahatlatıyor, ‘’Asya Yakasında Hint Baş Masajı’’. Ona olan aşkınızı bu kez bodo yaratıcılığıyla ifade edin.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI