Ana SayfaGüzellikSephora- Fred Farrugia ailesi genişliyor

Sephora- Fred Farrugia ailesi genişliyor

Tutkusu, geleneksel makyaj alışkanlıklarını değiştirmek olan Fred Farrugia, tek bir hareketle kolayca çıkartılıp tekrar takılabilen modüllerden oluşan, değişken ve genişletilebilir makyaj setiyle kadınları özgür kılıyor. Sanatçı ilhamınıda gündelik hayatta tanıştığı ve gözlemlediği kadınlardan alıyor; onlara istedikleri anda, istedikleri yerde, istedikleri mükemmellikte makyaj yapabilme fırsatını sunuyor.  

Dünyaca ünlü makyaj artisti Farrugia, kadınların mükemmel olma arzusunu anlayan, onlara seçme hakkı veren, tek bir gövde üzerinde taşınabilen ve istenildiğinde ekleyip çıkarabilecekleri bir palette sunduğu markasını, 5 yıllık çalışmanın ardından 2009’un Ekim ayında lanse etti. Sephora`larda satışa sunulan ürünler o günden beri epey bir hayran kitlesini peşinden sürüklüyor.

Geniş bir ürün yelpazesine sahip Fred Farrugia, ten, göz ve dudak için 106 farklı makyaj modülü içeren paletlerden oluşan yeni makyaj konseptiyle, makyajda yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. Farrugia, tüm cilt tiplerine uygun zengin renk yelpazesiyle, hatasız makyaj yapma fırsatını sunuyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI