Ana SayfaMücevherŞenay Akın tasarımları ve atölye çalışmaları

Şenay Akın tasarımları ve atölye çalışmaları

Şaaşalı, kullanışsız ve çekmecelerde bekleyen mücevherler yerine kullanışlı ve her biri kişiye özel tasarımları özlediyseniz Şenay Akın`ın tasarımları tam size göre. Fotogaleride inceleyebileceğiniz her biri sanat eseri niteliğindek tasarımlar Akın tarafından sabır, emek ve yaratıcılıkla üretiliyor.

Eğer siz de "Bu gömleğin üstüne takacak şöyle bir broşum olsa keşke" veya "severim ben yaratıcı işleri" diyorsanız Şenay Akın`ın atölye çalışmalarına katılarak modelaj mumu kullanarak eskizlerini takıya dönüştürerek kendi ellerinizle ürettiğiniz ilk parçayı, yaratıcılığınızın kanıtı ve günün hatırası olarak saklayabilirsiniz. Eğer ki tek günlük atölye çalışması size yetmezse haftaiçi ve haftasonu sürekli dersler ile de kuyumculuk ve tasarım konularını derinlemesine öğrenebilirsiniz.

Atölyede geçirilen tek bir günde kafanızdakileri tasarlayabileceğiniz `Benim Kolyem-Yaratıcılıkla Tanışma Günü Atölyeleri` 16 ve 23 Eylül Cumartesi günleri 15:00-18:00 arasında gerçekleşecek. 

Şenay Akın’ın tasarımları Çemberlitaş’taki kendi atölyesi dışında İKSV Tasarım ve İstanbul Modern Mağaza’da da bulunabiliyor. Ayrıca Akın`a özel gün ve durumlar için @senayakin.com’dan ulaşarak, sadece size özel parçalar sipariş edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI