Ana SayfaYaşamŞehrin Kalbinde Rahat Rutinler Yaratın

Şehrin Kalbinde Rahat Rutinler Yaratın

Göz yormayan renkler, yumuşak bir aydınlatma ve rafine bir stille, ev sıcaklığında tasarlanmış 80 Deluxe, 16 Superior, 6 Balkonlu Superior ve 1 Suite olmak üzere toplam 103 odalı Avantgarde Şişli’de yine şehrin kalbinde..
Geçmişten bu yana popüler ve hareketli yapısıyla bilinen Şişli; eğlence, kültür-sanat ve alışveriş gibi rutinleri de kucaklıyor. İstanbul’un yeni “Soho”su olmaya aday Bomonti’ye, Cevahir AVM’ye, Rumeli Caddesi ve Osmanbey’e; kenti uçtan uca kat eden raylı sistem ulaşım ağına, İstanbul Havalimanı ekspres metrosuna ve bütün toplu taşıma ağlarına yalnızca yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Samimi ve çok işlevli bir şehir oteli olan Avantgarde Şişli, bulunduğu çevrenin rastlantısal karışıklığından izole olabilirken aynı zamanda aktif kent yaşamını da destekler bir konsepte sahip…

Eklektik bir bakış açısına sahip Avantgarde Şişli, kullanılan mermerler, ahşap dokusu ve kontrast yaratan metal öğelerle; samimiyet hissi veren hazeranlı, deri kumaşlı ahşap mobilyalarla, cesur renklerle, bitkiler ve grafik sanat öğeleriyle tasarıma elit bir dokunuş getiriyor.
 
Ayrıca merkezi konumu ve modern toplantı odalarıyla rahat, esnek ve bağımsız çalışma alanları sunuyor. Dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live & Work) konseptini Türkiye’ye taşıyan ve Türkiye’de toplam 5 otelle hizmet veren Avantgarde Collection markası, uygulamayı Şişli şubesinde de hayata geçiriyor.
 
City Social, besin değeri yüksek, özenle hazırlanmış kahvaltı seçeneklerine ek olarak gün boyu lezzetler sunarak ve şehrin ritmine karışmak için duyduğunuz tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor.
 
Yine sanat dolu…
Avantgarde Şişli Hotel’de Prof. Fikret Akata’nın gözünden renkli insan tiplemeleri, Fuat Karakuş’un eski cd’lerle yaptığı resimler, Cem Özkan’ın hurdalardan tasarladığı heykeller ve Nilay Özenbay’ın güncel heykelleri sergileniyor.
 
Modern, sade, şık çizgilerle hayat bulan Avantgarde Şişli’de, “ulaşılabilir lüks” kavramının en rafine haliyle tanışmak için bekleniyorsunuz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI