Ana SayfaErkek ModasıSeçici Babalara Falconeri

Seçici Babalara Falconeri

İtalyan işçiliğini ve ustalığını temsil eden Falconeri en kaliteli ürünleri ulaşılabilir fiyatlar ile sunarak babanıza en mükemmel hediyeyi bulmanıza yardımcı oluyor. Ultralight ve Silk Cotton gibi erkek ürünlerinde yeni fiyat politikası uygulayan Falconeri herşeyin en iyisine layık olan babalara en kaliteli ürünleri uygun fiyatlar ile sunuyor.

Falconeri’nin yaz 2020 koleksiyonunu keşfederken yepyeni bir hikayeye yelken açacaksınız. Deniz’den esen bir rüzgar kokusu, tuz kokan taze bir hava, okyanusa uçurumların tepesinden bakan bir araba yolculuğu ve sonsuz okyanus.

Bu hikayede Falconeri’nin doğal ve ince kaşmir ile tasarlanmış, uzman ellerden çıkan rahat kıyafetleri eşlik edecek. Falconeri bu babalar gününde kaliteden anlayan seçici babalar için en uygun hediye seçeneklerini sunuyor.

 

SAILING SAFARI

Toprak ve denizen muhteşem harmanından esinlenerek tasarlanan süveter, t-shirt ve ceketler. ‘bomber’ ceketler, çok cepli safari ceketleri bej renginin değişik tonları ile hayat buluyor. Yeniden hayal edilip yaratılan denizci montları ise en sofistike ekru rengi ile bütünleşiyor.

Doğal elyafların kullanımı ile dağınık duran spor ceketler haki ve koyu lacivert renkleri ile sunuluyor. Özel kumaşlar ve tekstürler ince çizgiler ve geometric şekiller ile öne çıkıyor.

Örme kıyafetler yine Falconeri’nin ana çizgisini oluşturuyor. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi, zamansız bisiklet yaka t-shirt’leri buz mavisinden antrasite kadar farklı bir renk paleti ile sunuluyor. İster yumuşak kumaşlı blazer’ların içine giyerek şık bir görünüm elde edebileceğiniz bu t-shirt’lerin kullanılan keten ve pamukla inanılmaz derecede yumuşak bir doku sunuyor.

Falconeri’nin bir klasiği haline gelmiş polo t-shirt’ler ise sorbe renkler ile daha da çekici hale getirilmiş. Daha klasik bir görüntüden hoşlananlar için ise açık gri renkler beyaz ve mavi ile kontrastlandırılmmış.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI