Ana SayfaYaşamSeal ve Heidi Klum`a özel çanta

Seal ve Heidi Klum`a özel çanta

19 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.00’da Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde sevenleriyle bir araya gelen Seal’in İstanbul’daki bu ilk konserine ilgi büyüktü. Biletleri günler öncesinden tükenen konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Sekiz kişilik orkestranın eşlik ettiği konserde Seal, “Amazing”, “Crazy” ve Grammy ödüllü “Kiss From A Rose” gibi unutulmaz hitlerinin yanı sıra “Here I Am (Come and Take Me)”, “It’s A Man’s Man’s Man’s World” ve “It’s Alright” gibi klasikleri yorumladığı son albümü Soul’dan da şarkılar seslendirdi.
 

Seal’a Matraş’tan özel çanta

İstanbul’da ilk kez konser veren ünlü sanatçıya Matraş, el yapımı özel bir çanta hediye etti.  Doğal şekilde işlenmiş timsah baskılı deriden hazırlanan çantanın sap ve askı kısımları el dikişiyle hazırlanmış. 5 günde tamamlanan çantanın kilit ve aksesuarları ise Matraş için İtalya’da özel olarak üretilmiş. Çantanın kilit bölümüne ünlü sanatçının ismi baskı yapılmış.

Matraş’ın usta tasarımcıları, Seal’in dünyaca ünlü manken eşi Heide Klum için de antik derilerin kullanıldığı bir Clutch hazırlamış. Kapitone ve sepet örgüsünü andıran dokuya sahip zarif çantanın pırıltılı taşlardan tasarlanan gösterişli bir tokası bulunuyor. Matraş, çiftin çocukları için de özel deri montlar hazırlayıp hediye etmiş. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI