Ana SayfaGüzellikSculpture’da Onda İle Tek Seansta Selülitlere Elveda

Sculpture’da Onda İle Tek Seansta Selülitlere Elveda

Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı Medikal Spa’sı ve Estetik Kliniği olarak öne çıkan Sculpture, Türkiye’de ilklerin öncüsü olan kimliği, adeta bir heykeltıraşın incelikli estetik anlayışını yansıtan bakış açısı ve dünyanın en yenilikçi uygulamalarıyla alanında fark yaratmaya devam ediyor. 1990’lı yılların başında Güray Akar tarafından kurulan ve vücut şekillendirme, medikal estetik, estetik cerrahi, sağlıklı beslenme danışmanlığı alanlarında, kişiye özel hizmetler veren Sculpture, tek seansta dünyanın en hızlı selülit tedavisini sunan, 2. jenerasyon “Onda Coolwaves” ile istenilen vücut ölçülerine kavuşmayı sağlıyor.

Sculpture, Onda ile tek seansta, ameliyata gerek kalmadan, en konforlu ve en etkili şekilde selülitlerden ve bölgesel yağlardan kurtulmayı sağlıyor!

Ameliyat gerekmeden de vücudunuza ideal formu verebilmenizi sağlayan ve doğrudan yağ hücrelerini hedef alan yenilenmiş Onda Coolwaves, güvenli bir şekilde yağ hücrelerinin ortadan kalkmasına ve yağ hücrelerinin küçülmesine destek oluyor. Patentli başlığındaki soğutma ünitesi, deriye temas ederken masaj hissi veriyor ve kişinin rahatlamasını sağlıyor. İşlem sırasında herhangi bir ağrı ya da acı hissedilmiyor. Sadece 2 dakika gibi oldukça kısa bir zamanda, Onda 50 – 55 derece arası sıcaklığa ulaşıyor ve totalde 15 dakika süren uygulamanın sonunda gözle görülür sonuçları elde ediliyor. 

Onda Coolwaves soğuk dalga terapisi uygulandıktan hemen sonra, sadece bölgesel yağlarda azalma görülmüyor; cilt kalitesinde de iyileşme elde ediliyor. Mikro dalgaların termal ısısı sayesinde kolajen ve elastin üretimi tetiklenerek, cildin toparlanması ve sıkılaşması da sağlanıyor. İşlem sırasında kırılan yağlar, üriner sisteme karışarak uygulama sonrası süreç içinde doğal yollarla vücuttan atılıyor. Uygulamanın hemen ardından gözle görülür sonuçlar veren Onda Coolwaves ile hedeflenen etki seans sonrası 3. haftanın sonunda gerçekleşiyor. Gerekli görüldüğü takdirde 3. haftanın sonunda ikinci bir seans daha uygulanabiliyor. Zaman geçtikçe kişi işlemin etkilerini daha belirgin bir şekilde görmeye başlıyor. İncelmenin yanı sıra tüm bu süreçte de cilt her geçen gün daha da güzelleşiyor ve pürüzlü görünümler azalıyor.

Sculpture, yaz sezonuna iddialı bir giriş yapmak, yaz mevsiminin keyfini doyasıya ve formda yaşamak isteyenleri, yenilenmiş “Onda Coolwaves” ile tek seansta ideal ölçülere ulaştırıyor!

https://sculpture.com.tr/
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI