Ana SayfaErkek ModasıScuderia Ferrari

Scuderia Ferrari

Scuderia Ferrari Formula 1 dünyasının ikonik ve en bilen ve  1948 den beri var olan en eski takımı. Yenilikler ve teknoloji yolu ile kendini aşma fikrini ortaya koyuyor, ancak birde tüm bunlara efsanevi Ferrari kahramanına olan olağanüstü tutku ekleniyor.

Performans, rekabet, hız, teknolojik üstünlük, takım ruhu ve ekspertiz ruhunu birarada sunan bu koku kazanma tutkusunun özünü anlatıyor.

Kırmızı Işık!Yeşil Işık! Başla! Yeni bir fırsat, yeni bir koku, sadece cesur…Sizi Ferrari sürücüsünün enerjik ve cool yaşam tarzının deneyimine bırakıyor. O yenilmez ruha eşsiz tutkulu anlarını yaşayın. Koku inanılmaz sürücülerin karakterinde çok özel bir faktör.

Kesinikle bir erkek kokusu… En başından tüm içgüdüsel tutkularına sadık başarılı ve çekici bir erkeğin kokusu. İlk notasında dinamik ve keskin Sicilya limonu ve yeşil mandalina taze ve canlandırıcı nota naneye sofistike element provença lavantasına bağlanıyor.
Orta Notada kalp nota elementleri takım oyuncuları gibi stratejik bir role üstleniyor. Bu rolde koku gelişmiş ve tüm yönleri ile pekişmiş mükemmel sonucun o çarpıcı ve şaşırtıcı bölümünü Kara Biber, Moroco Biberiyesi ve Seylan Kakulesi gizemli ve nazik Siyah Çay ve Mısır Geranumu ile destekliyor. 
Bitiş noktasına gelindiğinde egzotik Guaiac ağacı, Lübnan Sediri ile kokuyu zenginleştirir. Zenginleşen bu koku kendini Oryantal Amberin, Tonka Baklasının ve Misikin çevrelenen dokunuşları ile kendini tamamlar.
Gerçek bir spor adamıysanız ve yüksek performansı seviyorsanız Ferrari yarışlarını yaşamak istiyorsanız denemelisiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI