Ana SayfaYaşamSanat tabiatın rakibidir

Sanat tabiatın rakibidir

Türk ve oryantalist Avrupa ressamlarının en değerli eserlerini bulup rekor fiyatlarla satışlarını yapan Artı Mezat – Tantekin Antika ‘Ars Aemula Naturae- Sanat Tabiatın Rakibidir’  adlı yeni müzayedesini 8 Haziran 2010 Salı günü saat 21.00’de The Sofa Hotel / Nişantaşı’nda gerçekleştiriyor. 

1-7 Haziran arasında Artı Mezat – Tantekin Antika`da sergilenecek ve bir gün sonrasında The Sofa Hotel`de düzenlenecek müzayedede satışa çıkacak eşsiz eserlerin arasında Yeni Cami Kapısı Önü / Alberto Pasini, Mızraklı Süvari Nöbette / Halil Paşa, Turmac / Ali Galip, Sirk Kapılar, Orkestra / Zeki Faik İzer veKız Kulesi / Carlo Bossoli dikkati çekiyor.  

En ünlü oryantalist ressamlardan en seçme eserlerin yer aldığı müzayedede, dünyanın en önemli suluboya ressamlerından, İstanbul’a bir kaç defa gelmiş olan ressam Carlo Bossoli’nin “Kız Kulesi” tablosu en ince ayrıntılara kadar resmedilmiş müthiş bir seserdir. Bu eser Kız Kulesi’nin gündüz halini gösterirken gece manzarasını veren versiyonu B.Bulak koleksiyonunda. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI