Ana SayfaYaşamSanalika hakkında bilinmesi gerekenler

Sanalika hakkında bilinmesi gerekenler

Sanalika yepyeni bir interaktif site… Sosyal ortamda kendi karakterinizi yaratıp diğer arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirebiliyorsunuz.. Sanalika‘da yeni arkadaşlar edinebildiğiniz sitede tek kişilik oyunlar dışında okey, tavla, bilardo gibi çoklu oyunlarda mevcut. Sohbet edeceğiniz, müzik dinleyeceğiniz, ve aktiviteler düzenleyeceğiniz Sanalika‘ya buyrun daha yakından bakalım…

Sanalika nedir?

Sanalika; dünyada olan bitenleri takip ederek, bunları kullanıcılarıyla paylaşan ve istenildiği gibi yaşanılmasına olanak sağlayan çok büyük bir sosyal ağdır. Sanalika‘da kendinizi istediğiniz tarzda ifade edebiliyorsunuz. Tamamen kendi dünyanızı oluşturabileceğiniz Sanalika, içinde bulunan çeşitli mekanlarda (bar, disko, sinema salonu, vb.) etkinliklere bile katılabiliyorsunuz. Kısacası Sanalika, şu anda gerçek hayattaki aktivitelerinizi birebir yaşayabileceğiniz en detaylı sanal yaşam alanı. Kendinizi temsil eden karakterinizi yarattığınız Sanalika, caddelerden, alışveriş merkezlerinden, eğlence mekanlarından oluşan büyük bir sanal dünya. Oyunda etrafınızda gördüğünüz tüm binalara girebiliyorsunuz. Oluşturduğunuz karakterin kıyafeti, saç rengi, göz rengine kadar herşeyi kişiselleştirebildiğiniz Sanalika‘da, Baloncu, Kostümcü, (aksesuarları bulabileceğiniz), Klakk,  Dondurmacı, Market’m giyim, Market’m mobilya, Çiçekçi, Bakkal, Gözlemeci, Plaj  ve daha fazlası var. Sanalika‘da karakterinize yeni kıyafetler almak, dondurmacıya götürmek, ve saç stilini değiştirmek istiyorsanız " Sanil " adında küçük altınlar alıyorsunuz. V.I.P kullanıcıların sahip olduğu Sanil kartlar 3 TL’den 40TL’ye kadar uzanıyor. Sanil ne kadar fazla olursa Sanalika‘da karakterinize o kadar fazla aktiviteye sokabiliyorsunuz. Dediğimiz gibi gerçek dünyayla birebir tasarlanmış Sanalika diğer oynadığınız basit interaktif oyunlardan çok farklı.

Sanalika güvenli mi?

Tabiki çocuğunuz Sanalika kullanıcısı ise bu soruyu soracaksınız…
Sanalika.com moderasyon yapılan güvenli bir site. Uygunsuz içerikler raporlandığında ilgili kullanıcıların girişleri yasaklanıyor. Önlem olarak ebeveynlerin çocuklarına tanımadığı kişilere özel ve önemli bilgilerini vermemeleri konusunda uyarmaları yeterli oluyor. (telefon numarası, mail, adres, vb.) Sanalika tarafından erişim anında engelleniyor. Ekstra güvenlik için de; Sanalika Aile Koruma Programı’nı kurabilirsiniz, sanalika.com sitesinin oynanma saatlerini, konuşma metinleri gibi özelliklerini kısıtlayabilirsiniz.

Sanalika kullanıcısıysanız oyun hakkında bilmeniz gerekenlerden bazıları…
Sanalika olta atma balık tutmak için, Caddede gazetecinin kafasındaki ünlem işaretine basıp balık tutabilirsiniz.
Sanalika‘da cep telefonunuzu kullanabilirsiniz, V.I.P üyesi olduğunuz zaman arkadaşlarınız online olmasalar bile onlara özel olarak mesaj yasabilirsiniz. Mesaj yazmak için Sanalika‘da telefon butonuna tıklamanız yeterli.

Sanalika dünyasında herkese iyi eğlenceler!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI