Ana SayfaAnne ve ÇocukSamsonite ve American Tourister ile Yılın En Renkli Anı Geldi

Samsonite ve American Tourister ile Yılın En Renkli Anı Geldi

Her çocuk için  yeni bir okul yılına başlamak demek yeni maceralar ve heyecan verici zorluklar demek. Geçirdiğimiz zor zamanlar sonrasında   tüm çocuklar okul arkadaşlarını görmek , doyasıya birlikte olmak için sabırsızlanmaya başladılar. Okula dönüş sezonu için Samsonite ve American Tourister birbirinden renkli okul çantalarını çocukların beğenisine sunuyor.

Samsonite bu yıl da Disney karakterleriyle çocuklar ile buluşuyor. Ebeveynlerin çocukluğunun ikonik kahramanları çocuklarını da neşelendirmeye hazırlanıyor; Donald Duck, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Spider Man ve daha niceleri. 

Happy Sammies ile Samsonite miniklerimizin de yanında!

Samsonite, kreş döneminden, ilkokul dönemine kadar tüm çocuklarımız için eğlenceli çantalar sunuyor. Sevimli hayvan karakterleriyle tasarlanan Happy Sammies koleksiyonu pet şişelerin geri dönüşümüyle elde edilen malzemelerden üretilerek ECO (çevre dostu) ürün olarak 3-5 yaş grubu için raflarda yerini alıyor. Eğlenceli hayvan figürleri çocukların en yakın arkadaşları olurken ergonomik tasarımı ile de sırt sağlığını korumayı amaçlıyor. 

American Tourister her zamanki renkli, her zaman dinamik! 

American Tourister ise rengarenk ürün grubu UPBEAT ile okul stilinize ayrı bir hava katıyor. Sevilen ve ikonikleşen Marvel, Star Wars ve Disney karakterlerinden oluşan lisanslı ürünleriyle de tarzlarına tarz katacak. 

Samsonite Hakkında: 

1910 yılında kurulan Samsonite, modaya yön veren seyahat çözümleriyle dünyanın önde gelen valiz markaları arasında yer alıyor. Araştırma, geliştirme ve inovasyona bağlılığıyla kendini sürekli yenileyen marka, Curv® material kullanımını da içeren bir dizi sektörel yenilikle bilinirliğini her geçen gün arttırmayı sürdürüyor. Samsonite seyahat, iş gezisi, günlük ve kişisel aksesuar ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye’de de bilinir ve güvenilir bir marka olan Samsonite, hafif ve sağlam ürünleriyle seyahat severler için büyük kolaylık sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI