Ana SayfaModaSahte göğüs ucu Londra sokaklarında

Sahte göğüs ucu Londra sokaklarında

Jennifer Aniston`un başı göğüsleriyle dertte. Kocaman göğüs uçları en zarif elbiselerinden bile göründüğü için sütyen konusunda katıldığı davetlerde çok titiz davrandığı kuşkusuz. Diğer taraftan Jennifer Lopez`in kliplerinde daha seksi göründüğünü düşündüğü için göğüslerine buz sürdürdüğü de biliniyor. Sex and the City`de Samantha göğüs uçları ile koca bir bölüm uğraşmış, sahte meme ucu takarak erkeklerin tepkilerinden deney yapmıştı. Sahte meme ucu diye bir şeyin olmasına dört kadın kahkahalarla gülmüştü.

3>Meme uçları sokağa 70`lerde düştü

alt=“ width=`200` height=`222` src=`/images/fckeditor//nipplebra.jpeg` />

Ünlüler dünyasından arada sırada el sallayan meme uçları ilk kez 70`lerde sokaklara döküldü. Sütyenlerin ortasına bir de süveterlerden görünecek sahte meme ucu ekledi kurnaz bir iççamaşırcı. Tutmadı… Sahte meme ucu sendromunun sokaklara dökülüşü şimdi de Londra`da baş gösterdi. Samantha ve ekürisinin dalga geçtiği bu tuhaf icat dizinin üzerinden epey geçtikten sonra moda oldu. Londra`nın en büyük departman mağazalarından Selfridges`de 10 sterlinden yok satıyor.

Sokakta meme ucunun işi var mı ve siz bu trende ne diyorsunuz?  Bu sizce masum bir yaramazlık mı, yoksa ucuz yoldan seksapel arayışı mı?

3> Ünlülere sorduk

Sema Öztürk: Ben böyle bir şeyi takmam ama takanların da kendi tercihleridir. Daha seksi olmak için takıyorlar. Öyle ihtiyaç duyuyorlar. Ama ben kadınların genel olarak tam tersini yaptıklarını düşünüyorum. Yani birçok kadın aksine göğüs uçları belli olmasın diye sutyen takar. Meme ucu protezi takanları bu konuda anlamasam da yadırgamıyorum.

Erdil Yaşaroğlu: Kadınlar meme ucu protezini erkeklerin dikkatini çekmek için takıyorsa, dekoltelerini artırmaları yeterli. İlla protez meme ucu takmalarına hiç gerek yok. Ama tabii tercih meselesi, kendini o şekilde daha iyi hissediyorsa yapacak bir şey yok.
Eyşan Özhim: Her zaman orijinalliğin önemli olduğunu savunurum. Silikon ve sahte olan her şeye karşıyım. Protez meme ucu da gerçek olmadığı için hiç seksi değil.
Zeynel Abidin Ağgül: Rahatsız edici bir şey. Sürekli bir kadının meme ucunun gözünüze girer gibi durması anlamlı değil. Normalde de kadın sutyen takmasa bile üşümedikçe veya bir etkileşim olmadıkça göğüs uçları dik durmaz. O yüzden seksi de değil.
Esra Balamir: Benim bildiğim, kadınlar göğüs ucu görünmesin diye bazı şeyler kullanır. Tam tersini yapmak akıllıca gelmiyor bana. Kadınlar daha ne kadar saçmalayacak bilemiyorum. Erkekleri zaten her şekilde etkiliyoruz. Bu kadar abuk sabuk şeyler yapmaya hiç gerek yok.
Zeynep Eylem Şenkal: Bir kadının bunu yapması çok aşağılayıcı bir şey. Kadının kendini böyle şeylerle değil, beynini doldurarak ön plana çıkarması gerekir. Çünkü kadınlık zaten güzel ve önemli bir şey illa böyle şeylerin altını çizmeye gerek yok. Meme ucunu ön plana çıkararak dikkat çekmeye çalışmak anlamsız bir davranış biçimi. O zaman kendini küçültmüş oluyorsun

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI