Ana SayfaGüzellikSaçınızla En Sık Yaşadığınız 3 Sorun ve Çözüm Önerileri

Saçınızla En Sık Yaşadığınız 3 Sorun ve Çözüm Önerileri

Saçınıza, arayıp bulduğunuz tüm ürünleri çaresizce uygulasanız da hiçbir şeyin işe yaramadığı ve saçınızı kurtaramayacağınızı sandığınız günler olabilir. Bu sorunları daha kolay çözebilmek için, yüzlerce ürün denemeye zamanı ve durumu olmayanlara daha nokta atışı çözümler içeren bir liste hazırladık.

Sorun: Donuk görünüm

Donuk tellere parlaklığını geri kazandırmak ve saçınızın günlük streslerle başa çıkma direncini artırmak için uzun süreli bir bakım ritüeli benimseyin.

Nemlendiren ürünler kullanmak (hem yıkadıktan sonra hem de haftalık maske ile) çok önemlidir, nemi saç tellerinize hapseder ve saç tellerinizdeki çatlakları doldurarak saçınızı yumuşak ve parlak bırakır. Saçın kütikülünü düzleştirmeye yardımcı olmak ve ışığın yansıması için ipeksi, pürüzsüz bir yüzey oluşturmak için yukarıdan aşağıya kurutmayı ve parlaklık arttırıcı spreyler kullanmayı deneyebilirsiniz. 

Sorun: Kuru kırılgan saçlar

Nemsiz kalmış ve kırılganlaşmış saç telleri genellikle hem çevresel hem de fiziksel faktörlerin (aşırı boya ve açıcı kullanımı veya ısılı şekillendirme) bir sonucudur, bu da saçınızın kütikülünü zayıflatarak kırık uçlara ve kopmaya neden olur. Doğru düzende evde saçınızın bakımını yapabilirsiniz. Şampuan, saç kremi ve haftalık bakım ürünlerinizi seçmeniz gerekir. Saçınızı fırçaladığınız fırçanın bile seçimi saçınızda gözle görülür değişiklikler yaratabilir.

Sorun: Hacim eksikliği

Bu tarz sönük duran saçlar için en önemli çözüm saçı ıslakken şekillendirmekten geçiyor. Hafif ve hacim arttırıcı şampuanlar ve krem kullanmanın da önemi büyük. İnce telli saçlar şekillendirme konusunda idealdir, bu yüzden saçınızı söndürmeyecek ürünlerle saçlarınızı şekillendirebilirsiniz de. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI