Ana SayfaModaSaat Tutkunları “IWC Haute Horlogerie” İçin Greenwich Saat’te Buluştu.

Saat Tutkunları “IWC Haute Horlogerie” İçin Greenwich Saat’te Buluştu.

Saat sektöründe 154 yıldır süren hikayesini, 2000’lerin başından bugüne çevre koruma ve sürdürülebilir kalkınma taahhüdünde bulunarak sürdüren öncü marka IWC Schaffhausen’in, geçmişin birikimi ve geleceğin teknolojisiyle tasarlanan ve en kıymetli parçalarından oluşan eşsiz komplikasyon saatleri “IWC Haute Horlogerie”, tüm detayların özenle düşünüldüğü özel bir lansmanla saat tutkunlarıyla buluştu.

Greenwich Saat, Zorlu Center Mağazası’nda, gerçekleşen lansmana Sitare Kalyoncuoğlu, Mehmet Hanif, Zeynep Üstünel, Begüm Karamahmutoğlu, Melis-Burak Hatipoğlu, Banu-Hakan Mermerci, Filiz Ağaoğlu, Zeki Zorlu, Aylin Yılmaz, Alican Mermercioğlu, Lara Saraçoğlu, Nergis Pekuysal, Sedef-Mehmet Ali Karamehmet, Cansen Kut, Neylan Vardar, Zeynep Yılmaz, Sabri Kılıçoğlu, Yasemin Unat, Turgut Ebrem, Begüm-Serkan Tacir, Emir Kosif, Emre Ergani gibi cemiyet hayatının önemli isimleri ve sektör temsilcileri katıldı. IWC Schaffhausen markasının o güne özel eşsiz tasarımları olan saatlerini keşfettikleri lansmanda konuklar, mağaza içerisinde bulunan “Le Baron Restaurant”ın güne özel menüsü eşliğinde ağırlandı.

Zamana değer veren bir anlayıştan ilham alarak bir asrı geride bırakan önemli koleksiyonların mimarı IWC Schaffhausen markasının, devrim niteliğinde yeniliklerle donattığı modern eserleriyle anlam kazanan lansman programı, saat 17.00’de başlayarak, birbirinden güzel ve göz alıcı saat tanıtımlarıyla birlikte 20.00’de sona erdi. Greenwich Saat, bu programda yer alan özel modellerle davetlilerine, zamanın ötesinde bir deneyime tanıklık etmelerini sağladı.
 
Sektöründe dünyanın en prestijli markalarından Greenwich Saat’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikle, zamana yeni bir bakış açısı kazandıran IWC Schaffhausen’in “Haute Horlogerie” komplikasyon modelleri sektöre adeta damga vurdu.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI