Ana SayfaYaşamRX Istanbul Elektronik Müzik Deneyimini Evlere Taşıyor

RX Istanbul Elektronik Müzik Deneyimini Evlere Taşıyor

Açıldığı günden bu yana geçen 2 yılda 50 binden fazla elektronik müziksevere underground dokusu ve eşsiz ses mühendisliğiyle unutulmaz deneyimler yaşatan RX Istanbul evde kaldığımız bugünlerde elektronik müzik tutkunlarıyla dijital platformda buluşuyor. RX İstanbul’un tüm gece sürecek sınırsız müzik deneyimi içeren ilk yayını 12 Aralık Cumartesi gecesi RX Istanbul YouTube kanalından müzikseverlerin ulaşımına açılıyor.

 

Pandemi sebebiyle geçtiğimiz Mart ayından bu yana pek çok eğlence mekanı gibi kapıları kapalı olan RX Istanbul elektronik müzikseverleri dijital platformlarda bir araya getiriyor. Müzik ve dans tutkunlarını evlerde olduğumuz bu dönemde eski günlere götürecek ve hafta sonunu evde daha eğlenceli kılacak.

RX Istanbul’un cumartesi geceleri devam edecek yayınlarında ülkemiz elektronik müzik sahnesinin önde gelen isimleri performans gösterecek. Kulüpler kapılarını açana kadar dijital platformlarda müzik severlerin enerjisini yükseltmeye devam edecek.

RX Istanbul ile ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmak ve daha fazlası için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI