Ana SayfaSağlıkRoserra Lavanta Aromatherapy Yastık

Roserra Lavanta Aromatherapy Yastık

Roserra aromatherapy lavantalı yastık, göller bölgesinin dağlık köylerinin en verimli topraklarında ilaçsız katkısız şekilde yetişen Lavanta çiçeklerimizin özenle toplanılması ve bu çiçeklerin elekten geçirilerek tohumları, saplarının alınması ile saf ve misss gibi kokulu Lavantanın sizlerle buluşturma yolculuğu ile kendinizi lavanta bahçelerinde hissederek Lavantanın verdiği huzur sakinlik ve dinlendirici etkisi ile şimdi kendinize zaman ayırma vakti.

Özel tasarımı ile Lavanta yastığı %100 pamuktan ve mikro kumaştan hava geçirgenliği sayesinde içeriğindeki ve yan ceplerindeki doğal lavanta taneciklerinin etkili kokusu ile uykuya geçişinize, rahat ve derin uyumanıza, huzurlu bir ruh haline ulaşmanıza yardımcı olur.

Lavanta içeriğindeki sedatif ( rahatlatıcı, dinlendirici ) maddelerin huzur veren ve uykuya iyi gelen özellikleri vardır.
İçerdiği maddeler ile sinirlerinizi yatıştırmaya, huzurlu bir ruh haline dönüşmenize, rahatlamanız sayesinde stresinizi yatıştıracak sakinlik sağlamaya yardımcı olacaktır. 

​www.roserra.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI