Ana SayfaYaşamRixos Al Nasr Tripoli&#8217de LÖSEV Sergisi

Rixos Al Nasr Tripoli&#8217de LÖSEV Sergisi

Rixos Al Nasr Tripoli anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Fotoğraf sanatçısı Serkan Kılıç’ın “Hatıralar” adlı sergisi LÖSEV yararına 15-25 Ekim tarihleri arasında Rixos Al Nasr Tripoli’de gezilebilecek.

15 Ekim 2010`da açılış

Açılış kokteyli 15 Ekim 2010 tarihinde yapılan sergi, Türkiye’nin Trablus Büyükelçiliği, Rixos Al Nasr Tripoli ve Titan Bina Elektronik Sistemleri’nin katkıları ile düzenleniyor. Lösemili çocukların sağlıklarına kavuşmalarına katkı sağlamak amacıyla düzenelenen sergi, Libya’nın ardından Türkiye’de de fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.

Libya ve Türkiye’yi anlatan bir sergi
1983 yılında Ankara’da doğan Serkan Kılıç, amatör olarak büyük bir tutkuyla başladığı fotoğraf sanatını profesyonel olarak devam ettiriyor. Fotoğrafları, yurtdışında beğeni ile karşılanan Kılıç’ın “Hatıralar” adlı sergide yer alan fotoğrafları Libya’da çektiği fotoğraflardan oluşuyor.
Libya’ya ilk kez 2008 yılında iş için giden Serkan Kılıç, tarihi ve kültürel açıdan oldukça zengin olan bu coğrafyadan etkilenerek daha yakından tanımak için araştırmalara başlamış. Libya ile Türkiye arasında pek çok benzerliklere rastlayan Kılıç, iki ülkedeki yaşamı yalın bir şekilde fotoğraflamaya başlamış ve zamanla büyük bir arşiv oluşturmuş.
Fotoğraflarında Libya ve Türkiye’deki farklı ve benzer yaşamları, mekanları ve kişileri kullanan Kılıç, bu projeyi LÖSEV’e destek olmak için kullanmayı tercih etmiş. 25 Ekim’e kadar Rixos Al Nasr Tripoli’de gezilebilecek olan “Hatırlar” sergisinin ikinci durağı ise İstanbul olacak.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI