Ana SayfaGüzellikRevolution Skincare Serisi ile Işıl Işıl Bir Cilt

Revolution Skincare Serisi ile Işıl Işıl Bir Cilt

Revolution Skin Multi Acid Peeling (30% Aha + Bha): 

Vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve dermatolojik olarak test edilmiş formüle sahip Revolution Skincare Multi Acid Peeling Solution cilde peeling yaparak haftalık cilt bakımınızda derinlemesine temizlik sağlar. Yüksek performanslı peeling çözeltisi %30 AHA ve %1,5 BHA içerir. AHA karışımı Laktik Asit, Glikolik Asit ve Yaban Mersini, Akçaağaç, Portakal ve Limon karışımından oluşan Meyve Asitleri içerir ve peeling etkisiyle ölü derinin atılmasına yardımcı olurken, mat cilt tonunu taze ve pürüzsüz görünümlü bir cilt tonuna dönüştürmeye yardımcı olur. BHA Salisilik Asit, gözenek tıkanıklığını gidermeye ve cilt hasarlarını önlemeye yardımcı olarak cildin daha parlak görünmesine yardımcı olur.

 

Kullanımı: Kuru ve temiz yüz ve boyun bölgesine en fazla 10 dk bekletecek şekilde maske olarak eşit miktarda uygulayın. Uygulama sırasında göz ile temasından kaçının. Uygulamadan sonra ılık su le durulayın ve güneş kremi uygulayın. Haftada en fazla iki kez olmak üzere sadece akşamları kullanın.

 

Revolution Skin Moisture Cream Spf30 Ha

Vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve dermatolojik olarak test edilmiş formüle sahip Revolution Skin Moisture Cream Spf30 Ha; içerisinde bulunan Kakao ve Shea Yağı  ile kuru cildi besleyip yumuşatmaya yardımcı olur. Gliserin ile dehidrasyonu önleyerek cilde nemlilik sağlar. Sodyum Hyaluronat ile ciltteki nemi arttırmaya, üre ve allantoin ile ciltteki tahrişi azaltmaya yardımcı olur. Bu sayede makyaj için mükemmel bir temel oluşturur ve kuru cildi besleyerek korur. Aynı zamanda cilt bakımının en önemli adımı olan SPF içeriği ile cildinizi güneşin zararlı UV ışınlarından korur. 

Kullanımı: En iyi sonucu almak için her sabah temiz cilde uygulayın. 
 

Revolution Skin Moisture Cream Spf30 Niacinamide

Vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve dermatolojik olarak test edilmiş formüle sahip Revolution Skincare Moisture Cream SPF30 Niacinamide; içerisinde bulunan Niacinamide ile yağlı ciltlerin sebum dengesini düzenlemeye ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Gliserin ile dehidrasyonu önleyerek cilde nemlilik sağlar ve üre ve allantoin ile ciltteki tahrişi azaltmaya yardımcı olur. Bu sayede makyaj için mükemmel bir temel oluşturur ve yağlı cildi korur. Aynı zamanda cilt bakımının en önemli adımı olan SPF içeriği ile cildinizi güneşin zararlı UV ışınlarından korur. 

Kullanımı: En iyi sonucu almak için her sabah temiz cilde uygulayın.

 

Revolution Skin Extra Retinol Serum:

Vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve dermatolojik olarak test edilmiş formüle sahip Revolution Skincare Extra 0.5% Retinol Serum içerisinde bulunan kuşburnu tohumu yağı ile cildinizi nemlendirmeye yardımcı olurken yaşlanma karşıtı içerik olan retinol ile cilt hücresi yenilenmesini sağlayarak cilt tonunuzu eşitlemeye ve daha yumuşak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Kullanımı: Cilt bakımı rutininin son adımı olarak akşamları cildinize birkaç damla uygulayın. Uyarılar: Gözlerle temasından kaçının. Retinol hafif tahrişe neden olabilir ve cildin UV ışınlarına karşı hassasiyetini artırabilir.Bu nedenle güneş koruması ile birlikte kullanın. Tahriş devam ederse kullanmayı bırakın ve doktorunuza danışın. Başka bir retinoid ve retinol tedavisi ile birlikte kullanmayın.

 

Revolution Skin Hydrating 2% Hyaluronic Acid Serum

Vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve dermatolojik olarak test edilmiş formüle sahip Revolution Skin Hydrating 2% Hyaluronic Acid Serum; susuz ciltler için gerekli bir bileşen olan Hyaluronik Asit içeriği ile cildi nemlendirir, pürüzsüz bir görünüm ve esneklik kazanmasına yardımcı olur.  

Hafif ve yağsız bir formülasyona sahip olan solüsyon susuz kalmış cildi dolgunlaştırıp kalıcı bir hidrasyon sağlayarak ipeksi, yumuşak ve daha bakımlı görünmesini sağlar. 

Kullanımı: Sabah veya akşam nemlendiriciden önce cildi temizlemek için birkaç damla uygulayın. Parfüm, yağ, paraben, alkol ve gluten içermez. Uyarılar: Kızarıklık veya tahriş durumunda kullanmayı bırakın. Göz çevresine uygulamaktan kaçının. Yalnızca harici kullanım için uygundur.

 

Revolution Skin 20% Vitamin C Radiance Serum

Vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve dermatolojik olarak test edilmiş formüle sahip Revolution Skincare %20 Vitamin C Serum ile daha parlak bir cilde sahip olun!

Cilde parlaklık kazandırma özelliği ile bilinen % 20 C vitamini ile formüle edilen kremsi serum cilt parlaklığını arttırmaya, koyu lekeleri ve pigmentasyonu azaltarak cilt tonunu eşitlemeye ve radikal hasara karşı korumaya yardımcı olur. İçerisinde bulunan ve hafif ve ipeksi bir yağ olan Üzüm Çekirdeği Yağı ile  cildin yumuşak ve parlak olmasına yardımcı olurken,   Gliserin ile cilde su sağlayarak nemli kalmasına yardımcı olur. 

Kullanımı: Kullanmadan önce iyice çalkalayın. En iyi sonucu almak için sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulayın. Kullanımdan sonra ellerinizi durulayın. Uyarılar: Kızarıklık veya tahriş durumunda kullanmayı bırakın. Göz çevresine uygulamaktan kaçının. Yalnızca harici kullanım için uygundur.

 

Revolution Skin Extra Niacinamide Serum (15%)

Vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve dermatolojik olarak test edilmiş formüle sahip Revolution Skincare Extra 15% Niacinamide Serum; yumuşak dokulu ve nemlendirici etkili formüyle lekeleri, kırışıklıkları  ve gözenek görünümünü azaltmaya ve ciltteki nemi artırmaya  yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için idealdir. 

Kullanımı: Sabah ve akşam birkaç damla ürünü cildinize masaj yaparak uygulayınız.Uyarılar: Kızarıklık veya tahriş durumunda kullanmayı bırakın. Göz çevresine uygulamaktan kaçının. Yalnızca harici kullanım için uygundur.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI