Ana SayfaDekorasyonRenkli masaj koltukları

Renkli masaj koltukları

Evinizin dekorasyonuna özel olarak tasarlanan renkler ve konforla üretilen Cellini, yeni ve benzersiz modelleri ile rahatlatıcı masajın yanı sıra kişinin duruşunu da zaman içerisinde düzeltiyor. Uyguladığı Shitsu masajı ile kişiden kişiye değişen shiatsu noktaları bulunuyor. Kullanıcılar bu shiatsu masajı ile omuz gerginlik ayarlarını kendi bedenine göre ayarlayarak daha etkili ve ağrı azaltıcı teknikleri uygulama fırsatı buluyorlar.
 

Eğlenceli tasarım, etkili masaj…

Cellini masaj koltukları evinizin dekorasyonuna özel olarak hazırladığı renkli koleksiyonu ile göz dolduruyor. Gökkuşağının renklerini taşıyan bu teknoloji harikası ürün tasarımındaki özgün görünüm ile evinizin en güzel köşesinde yerini alacak. Masaj yapılırken kişiyi omuzlarından kavrayarak geriye doğru baskı uygulayan cellini, kamburluk ve düşük omuz problemlerinin çözülmesinde etkin rol oynuyor.
Kişinin karşıdan ve profilden çekilen fotoğrafları, bilgisayar programları vasıtasıyla karşılaştırıldığında uygulamaya hayran kalmamak elde değil. Uzun süreli kullanımlarda kişinin duruşundaki iyileşmenin de kalıcı olduğuna dikkat çeken uzmanlar, ürünün tüm bireylere faydalı olacağını vurguluyorlar.

Cellini  masaj koltuğunda otomatik olarak kişiden kişiye değişen shiatsu noktaları bulunuyor. Kullanıcılar bu shiatsu masajı ile omuz gerginlik ayarlarını kendi bedenine göre ayarlayarak daha etkili ve ağrı azaltıcı teknikleri uygulama fırsatı buluyorlar.
Derin yoğurma veya hafif yoğurma sistemi olan bu tasarım mucizesi, bedeninizdeki ağrı noktalarına dokunarak optimal tedavi fırsatı sunuyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI