Ana SayfaYaşamReflexpoint ayak masajı

Reflexpoint ayak masajı

Gün boyu tüm yorgunluğunuzu ve yükünüzü çeken ayaklarınızı dinlendirme zamanı geldi. Onlar aynı zamanda ruh ve beden sağlığının da adeta bir aynası. Öyle ki, Uzakdoğu inanışlarına göre pek çok sağlık sorununu ayaklardaki noktalar aracılığıyla belirlemek mümkün. Reflexpoint, ayaklarınıza masaj yaparak stresten kurtulmanın anahtarını veriyor ve enerji noktalarının açılmasını sağlıyor.

Bedende serbest enerji akışını sağlanıyor

Ayaklarda bedenin tüm bölgelerine, organlarına ve sistemlerine karşılık gelen refleks noktaları olduğu ve bu noktaların beden anatomisinin aynası olduğu prensibine dayanan Refleksoloji, özel el ve parmak teknikleriyle refleks noktalarına uygulanan baskı, stresin azaltılmasını sağlayarak bedende fizyolojik değişikliklere yol açıyor. Reflexpoint’te yıllardır uygulanan bu masaj tekniğinde, ayaklara uygulanan özel ovma hareketleriyle vücudun belli bölgelerinde bloke olmuş enerji çözülüyor ve bedende serbest enerji akışını sağlanıyor.

Yoğun günlük temponun stres ve yorgunluğundan kurtulmak isteyenler Reflexpoint’te Taylandlı uzmanlar tarafından uygulanan refleksoloji masajını mutlaka denemeli.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI