Ana SayfaYaşamReflekspoint ile Tayland atmosferi

Reflekspoint ile Tayland atmosferi

Ramazan Bayramı’nı ailesi ile birlikte İstanbul’da geçirmek isteyenlere Levent’te yıllardır hizmet veren Reflexpoint, hem beden hem de ruh için keyifli öneriler sunuyor. Bayram’da rahatlamak, yenilenmek ve günlük yaşamın koşuşturmacasına keyifli bir ara vermek isteyenler Reflexpoint’te birbirinden farklı masaj terapilerinden birini yaptırabilir.  

Reflexpoint’te uzman kadro ile uygulanan; ayaktaki belli noktalara baskı yapılarak stresten kurtulmanın anahtarını sunan Refleksoloji, kaslara baskı ve esnetme uygulayarak rahatlık ve zindelik veren Thai masajı ya da aromatik yağlarla cilde parlaklık veren Aromaterapi masajı ile Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da bedenleri tatile çıkarmak mümkün.

 

Reflexpoint’te yapılan masajların fiyatları da çok uygun. Standard masaj hizmet bedeli 60 dakika için 160 TL. Bayram boyunca çiftlere ayak masajında %50, diğer masajlarda %30 indirim uygulanacak. Yoğun günlük temponun stres ve yorgunluğundan kurtulmak, Bayram tatilinde masaj keyfini tatmak isteyenler ReflexPoint’in Uzakdoğu terapilerini mutlaka denemeli.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI