Ana SayfaModaRay-Ban’in Yeni Koleksiyonu Efsanevi Başlangıçlarından Esinleniyor

Ray-Ban’in Yeni Koleksiyonu Efsanevi Başlangıçlarından Esinleniyor

Dünyayı sizin gördüğünüz gibi ifade etmek için tasarlanmış Ray-Ban, daima zamanın, trendlerin ve klişelerin ötesine giderken; 2022’de de istisna kabul etmiyor. Orijinal ekip, havalı güneş gözlüklerinin müthiş yükselen yıldız oyuncularıyla geri dönüyor. 

Tarih yazan şekillerin görünüşünü geliştiren, birinci sınıf perçin çivilerinden ilham alan işlemeler, imza niteliğindeki efsane altın kaplamalar ve yeni açılar, eşsiz metal stilleri modernize ederek yeni Aviator, yeni Caravan ve yeni Round’a hayat verirken yumuşak, ince şekiller ve çok yönlü minimal olmazsa olmaz tonlar, Rob ve David ile yeni nesil metal ikonların önünü açıyor. Japonya’da yapılmış özel üretim iki titanyum model, bütünüyle birinci sınıf bir görünüm ve his yaratmak için incelikli antik metal tonlar ve polarize kristal lenslerle ikonik Ray-Ban tasarımının çıtasını yükselterek metal hikâyesini en can alıcı noktaya taşıyor. 

Koleksiyon, renkli bir kapanış yapmak için Orion ve Hawkeye’ın kalın profillerini oluşturan yeni havanalar ve eğlenceli asetatlar ile arşiv kahramanlarına renk vererek onları bir üst seviyeye taşırken, son moda şeffaf tonlara sahip hafif naylon fiber konturlar ise Cats pilot gibi 80’lerin efsane tasarımlarını modernize ederek bu çağdaş kült tarzın spontane ve eğlenceli bakış açısını gelecek yıllar için şekillendiriyor. 

Koleksiyon sadece tarzdan ibaret değil. En çok devrim yaratan tasarımların modern bir yaklaşımla yeniden oluşturulduğu 2022’nin ilk koleksiyonu, markanın efsanevi başlangıçlarından esinleniyor; Ray-Ban’i dünyanın en popüler gözlük markası hâline getiren ikonik çerçeveler teknoloji harikası lenslerle bir araya geliyor. 

Yeni iki geçişli, aynalı lensli Chromance güneş gözlüklerinin geliştirilmiş görme özellikleri ve moda renkleri, markanın en ileri lens teknolojisi mirasını onurlandırıyor ve yeni yılın hayal edebileceğinizden çok daha net, parlak ve havalı görüneceğini garanti ederek orijinal Ray-Ban ikonlarına seviye atlatıyor. Ayrıca, polarize ve klasik güneş gözlükleri, nasıl görünürseniz görünün, hayata bakış açınızın Ray-Ban ile daha iyi olabileceğini garantisini veriyor. 

İşte burada – Modayı belirleyen tasarım mirası ve gündelik kahramanlarıyla Ray-Ban 2022’ye hazır ve çeşitli ikon modelleriyle hiçbir ritmi kaçırmıyor!

Geleceği görmeye hazır mısınız?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI