Ana SayfaYaşamRadisson Blu`da yoga

Radisson Blu`da yoga

Radisson Blu Resort&Spa, Çeşme ve Cihangir Yoga merkezi işbirliğiyle 17, 18, 19 Aralık’ta düzenlenecek olan Meditasyon, Aile Dizimi ve başlangıç seviyesinde Yoga eğitimine davetlisiniz…

Bu seminerde Yogayı bizlere derinlemesine anlatacak ve tanıtacak kişi, konusunda uzman ve konu ile ilgili kişiler tarafınca çok iyi bilinen bir isim olan Zeynep Aksoy.
Günümüzde insanlar fiziksel görünümü kadar ruhsal sağlığına da önem veriyor, Cihangir Yoga Merkezi’nin kurucusu olan Zeynep Aksoy; yoganın insanları hem fiziksel ve ruhsal anlamda hem de entelektüel ve sosyal anlamlarda doyurduğunu, daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam için tercih edildiğini vurguluyor. Öğrencilerinin kendi iç dünyalarına doğru bir yolculuğa ve keşfe çıkmalarını sağlayan Zeynep Aksoy, Radisson Blu Resort&Spa, Çeşme’de tüm meraklılar ile buluşuyor.
Termal sağlık ile oldukça ön planda olan Çeşme bölgesinin incisi Radisson Blu Resort&Spa, Çeşme’de bulunan 3500 m2’lik Dulcis Thermal Spa&Hammam, bölgenin en iddialı Spa merkezi olma özelliğine sahip. Profesyonel kadrosu ve büyüleyici ortamı ile konuklarına yenilenmeleri ve kendilerini iyi hissetmeleri için her türlü olanağı sunuyor.  Radisson Blu Resort&Spa, Çeşme, Cihangir Yoga Merkezi ile yapacağı iş birliği ile tüm katılımcılara bünyesinde böyle bir hizmet vermekten gurur duyuyor.
Kalan boş zamanlarda arınmak ve yenilenmek isteyenler için Dulcis Thermal Spa&Hammam, katılımcılara Spa’dan alacakları herhangi bir bakım için %15 indirim hediye ediyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI