Ana SayfaYaşamRadisson Blu Hotel İstanbul Ottomare’de Spa Haftası!

Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare’de Spa Haftası!

 Marmara Denizi’nin kıyısında, büyüleyici İstanbul manzarasına sahip Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare’de yer alan Sueno Exclusive Wellness & SPA’da Ekim ayı boyunca sürecek “Spa Haftası” düzenlenecek.
 
Oteldeki stil sahibi ve rahatlatıcı tasarımıyla öne çıkan Sueno Exclusive Wellness & SPA, huzur veren atmosferiyle 2500 m2’lik bir alanda yer alıyor. Palmiye ağaçlarıyla çevrelenmiş açık havuz manzaralı fitness merkezinde, profesyonel spor eğitmenleri ile spor yapabilir ve sağlıklı bir yaşam için hayatınıza değer katabilirsiniz. Kadınlar ve erkekler için ayrı ıslak alanların da bulunduğu Spa’ da açık ve kapalı havuz, fitness merkezi, özel egzersiz stüdyosu, hamam, buhar banyosu, sauna, bakım odaları ve içerisinde jakuzi bulunan bir Spa Süiti de yer alıyor.
 
Misafirlerin konforu ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan Sueno Exclusive Wellness & SPA, yenilenen terapi masajları ve sunumları ile misafirlerini karşılıyor.
 
Otelin tüm misafirleri, Sueno Exclusive Wellness & Spa’daki terapi masajlarının keyfini çıkarırken, geleneksel Türk hamamı servisi ile de keyifli ve otantik bir yolculuğa çıkıyor.
 
Tüm pandemi koşullarına uygun şekilde yenilenen Sueno Exclusive Wellness & SPA, Ekim ayında gerçekleşecek ‘’SPA WEEK’’ etkinliği kapsamında; ruhsal ve bedensel sağlığına bütünlük katmak isteyen tüm misafirlerini bekliyor!
 
Misafirlerin ve çalışanların sağlığı ve güvenliği, Radisson Hotel Group’un birinci önceliğidir. Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare, Radisson Hotels Güvenlik Protokolü programındaki tüm tedbirleri uygulamaktadır. Derinlemesine temizlik ve ilaçlama protokolleri, dünyanın önde gelen denetim, doğrulama, test ve sertifikasyon şirketi SGS ile birlikte geliştirilmiş olup, misafirlerin otele girdikleri andan ayrıldıkları ana kadar güvenli ve huzurlu olmalarını sağlayacak şekilde hazırlanmıştır. Radisson Hotel Group ayrıca, iş toplantılarına ve etkinliklerine hızlı bir dönüş sağlamak adına EMEA portföyündeki tüm tesislerindeki toplantı ve etkinlik katılımcıları için kapsamlı test programı ve hızlı test hizmeti sunan ilk otel grubudur.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI