Ana SayfaGüzellikRADİKA’DAN ÖZEL BAKIM GEREKTİREN CİLTLERE ÖZEL BİR KOLEKSİYON: RADİKA YESHİM

RADİKA’DAN ÖZEL BAKIM GEREKTİREN CİLTLERE ÖZEL BİR KOLEKSİYON: RADİKA YESHİM

Kanserle savaşmış veya hala o mücadeleye devam eden kadınların oluşturduğu Pembe İzler (Pİ) Kadın Kanserleri Derneği bünyesinde bir araya gelen girişimci kadınların kurduğu Radika Aromaterapi, sağlıklı ve doğal kişisel bakımın mümkün olabileceğini ortaya koyuyor. 
Aromaterapi, hijyen, cilt, saç, el ve ayak bakımı, yazlık bronzlaştırıcı ürünler, kolonyalar gibi farklı segmentlerde sunduğu doğal ve katkısız ürünleriyle öne çıkan Radika, kanser hastaları için de yepyeni bir koleksiyona imza attı: Yeshim Serisi…
Kanser hastalarının tedavi süreçlerinde yaşadığı; saç, kaş, kirpik dökülmesi, tırnak kırılması, geçmeyen vücut ağrıları, cilt yanıkları, mide bulantısı gibi uzayıp giden zorlu listelerde şifacı bir elçi rolünü üstlenen Yeshim Serisi, saf ve organik içeriğiyle sadece tedavi olanların değil aynı zamanda kanserden korunmak isteyenlerin de imdadına yetişiyor. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Nazım Tanrıkulu’nın desteğiyle hazırlanan koleksiyonun tamamı doğal içeriğe sahip; yani kimyasal herhangi bir katkı bulundurmadığı gibi doğanın şifa gücünü de içinde barındırıyor. Tamanu yağı, aynısefa yağı, argan yağı ve aynısefa yağı gibi onlarca bitkinin mucizevi etkilerinden yararlanılarak hazırlanan Yeshim Serisi’nde; Vücut Losyonu, Vücut Bakım Yağı, Vücut Spreyi, Kastil Sabunu, Onarım Merhemi, Koruyucu Merhem, Saç Derisi Bakım Yağı, Güçlendirici Saç Bakım Serumu, Kaş Serumu, Tırnak Bakım Serumu gibi ürünler kullanıcılarla buluşurken serisinin yıldızı olarak Radika Yeshim Deo Roll on dikkatleri çekiyor.
 
Deo Roll-on ile meme kanseri riski kontrol altında
Araştırmalar deodorantların içeriğinde bulunan metil, etil, propil, benzil, butil gibi kimyasal maddelerin oldukça tehlikeli olduğunu, özellikle parabenin meme kanseri riskini artırdığını uzun bir süre önce ortaya koydu. Koku giderme amacıyla kullanılan, alüminyum içeren bileşiklerden mutlaka uzak durulması gerektiğinin önemi de tüm otoriteler tarafından sıklıkla vurgulanıyor.  Radika Aromaterapi tam da bu kapsamda, Yeshim Serisi’nde sunduğu Radika Yeshim Deo Roll’u bu ihtiyaca cevap vermek üzere geliştirdi. İçeriğinde paraben, petrol bazlı kimyasallar, alüminyum ve sentetik koku gibi bileşenlere yer verilmeyen Deo Roll’un içeriğinde; aloe vera özü ile mersin ve melissa hidrosolleri, doğal mineral çinko oksit, hindistan cevizi yağı, çay ağacı, zarif lavanta, mersin, okaliptüs, limon ve citronella uçucu yağları yer alıyor. Doğal ve gözenekleri tıkamayan, terlemeyi durdurmayan, kötü kokuları yok etmek amacıyla toksik kimyasallar içermeyen Deo Roll meme kanserine adeta bir kalkan oluşturuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI