Ana SayfaModaPUMA x Porsche Legacy Statement Koleksiyonu Sneaks Up’ta

PUMA x Porsche Legacy Statement Koleksiyonu Sneaks Up’ta

Özel grafik tasarımlar ve logo detaylarının yanı sıra cesur ve mütevazı renklerin karışımı Porsche Targa, bir sonraki yolculuğunuz için dikkat çekici bir koleksiyon oluşturuyor. Dikkat çeken PUMA x Porsche Legacy Statement Koleksiyonu Sneaks Up’ta satışta!
 

PUMA x Porsche Legacy Statement koleksiyonunun logosunda da kendini belli eden, emniyet çubuğu ile klasikleşmiş Porsche Targa, adeta kendi dönemine adanıyor. 911 Targa’nın efsanevi ilk neslinin fotoğraflarının yakınlaştırılmış grafikleri PUMA siyahı, fildişi ve derin mavi renklerinde sunulan Statement Graphic tişört olarak koleksiyonda yerini alıyor. Koleksiyonun tamamında yer alan Porsche ve Targa harfleri ise koleksiyona kişiselleştirilmiş görünüm sunuyor.
 

Koleksiyonda öne çıkan bir diğer parça ise soğuk havaların vazgeçilmez haline dönüşecek Teddy Fleece’li PUMA Statement ceket. Ceketin bütününde kullanılan yırtılmaz kaplamalar ve çıkarılabilir manşetler ceketi dış mekana uyumlu hale getiriyor. Çıkarılabilir kontrast yırtılmaz kumaş malzemeyle tasarlanan Porsche Legacy Statement Hoodie ise farklı renk seçenekleri ile zarif çizgileri ve sofistike stiliyle tasarlandı.
 

Porsche Targa görünümü ve hissi, Mirage Sport’un klasik spor ve sıra dışı sokak giyimini kucaklayan dokunuşlarıyla tamamlanırken Low Racer ise modern motor sporları ile şık bir retro koşucu silueti karışımını sunuyor.

PUMA x Porsche Legacy Statement Koleksiyonu ve çok daha fazlasını SNEAKS UP mağazalarından veya www.sneaksup.com üzerinden inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI