Ana SayfaGüzellikProbiyotik Mucizesiyle Bahara Hazırsınız

Probiyotik Mucizesiyle Bahara Hazırsınız

Mevsim geçişlerinde sadece doğa değil bedenimizde değişiyor. Bedenimiz bu değişime uyum sağlamaya çalışırken yorgunluk, uyku sorunları, depresyon gibi problemler görülebiliyor. Soğuk kışın ardından güneşli bahar aylarında daha zinde olmak, iyi hissetmek için kendimize özen göstermemiz gerekiyor. Bu süreçte sayısız faydası olan probiyotikler imdadınıza yetişiyor. Sindirim sistemine sağladığı faydalarla bilinen probiyotikler; bağışıklık sistemini destekliyor, kolesterolü ve kan basıncını düşürerek kalp sağlığını koruyor, depresyon, anksiyete, stresin etkilerini azaltıyor.

 

Egzama, alerji gibi cilt sağlığı sorunlarında da son derece etkili olan probiyotikler cilde kırışıklık oluşumunu  engelleyip cildi nemlendirerek ışıltısını da geri kazandırıyor. Probiyotiklerin cilt için faydalarının bilinciyle özel olarak geliştirilen SebamedPRO! ürünleri probiyotik mucizesiyle cildi içeriden beslerken; pH 5.5 değeriyle de cildin koruyucu doğal tabakasını sağlıklı tutuyor. Yenilikçi probiyotik bakım kompleksi ProRenew Complex CLR™ içeriğini aktif doğal bileşenlerle buluşturan SebamedPRO! ürünleri baharın canlılığını cildinize getiriyor.

 

SebamedPRO! Yenileyici Krem, kırmızı deniz yosunundan elde edilen zengin içerikli L-Fukoz kompleksi sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendiriyor, belirgin kırışıkların ve derin çizgilerin görünümünü azaltıyor. Yaşlanmaya karşı etkin koruma sağlayan SebamedPRO! Aktif Koruma Kremi, biberiye ekstresi içeren Celligent®kompleksi sayesinde cildin yenilenmesini desteklerken, UVA filtresiyle cildi çevresel kaynaklı yaşlanmalara karşı koruyor.

 

SebamedPRO! Enerji Kremi, kayın ağacı tohumu içeren Gatuline®RC kompleksi sayesinde kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltıyor, cilde sıkı ve gergin bir görünüm kazandırıyor. Cildin elastikiyetinini koruyan SebamedPRO! Enerji Kremi, cildin nem dengesini de koruyor. SebamedPRO! Canlandırıcı Göz Kremi, probiyotik mucizesiyle yorgun göz altlarına canlılığını geri kazandırıyor. İçerdiği E vitamini zengini deniz yosunu sayesinde göz çevresindeki kırışıklıkların görünümünü azaltırken çevresel etkenlere karşı savaşıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI