Ana SayfaModaPrima ile Babyshow yapıldı

Prima ile Babyshow yapıldı

Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul Türkiye’de anne adayları, anneler ve bebekleri bir araya getirdi. Ve 15 Mayıs 2010 tarihinde Hilton Convention Center’da gerçekleşti.

Dünyanın pek çok ülkesinde farklı formatlarda hayat bulan en büyük anne-bebek organizasyonlarından biri olan ve Prima’nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul” 1500 anne adayı, anne ve bebeklerini buluşturdu. Aralarında konuk olarak Deniz Akkaya, Ebru Akel, Gül Gölge Saygı, Selin Toktay, Sinem Kobal gibi ünlü isimlerinde bulunduğu etkinliğe ilgi yoğundu. Konukların tüm gün süren aktivitelerle keyifli bir gün geçirdikleri organizasyon, aynı zamanda renkli görüntülere sahne oldu.

EMC tarafından hayata geçirilen “Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul” da anneler ve anne adayları uzmanlar eşliğinde hamilelikten doğuma, bebek bakımından alışverişe, müzik atölyesinden oyun alanlarına kadar eğlenceli, renkli ve eğitici bir gün geçirdiler. Modacı Tuvana Büyükçınar’ın ilk kez bebeklere özel hazırladığı “Tuvanam Baby Couture” defilesinde podyuma çıkan minikler, profesyonellere adeta taş çıkardılar. “Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul”un tüm kapı geliri “Çocuklar Gülsün Diye” projesine aktarıldı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI