Ana SayfaGüzellikPolaar'dan Yılbaşına Özel Hediye Setleri

Polaar’dan Yılbaşına Özel Hediye Setleri

Laponya kadınlarının geleneksel güzellik ritüellerinden ilham alan Fransız doğal güzellik markası Polaar, yılbaşına özel hazırladığı hediye setleriyle yeni yılda cildinize kutuplardan gelen kusursuz doğallığı sunuyor. Polaar, yılbaşında sevdiklerine, doğa ve hayvan dostu, doğal ve vegan hediye arayanların da ilk tercihi oluyor.

Doğal içeriğe sahip ürünleriyle dikkatleri üzerine çeken Polaar,  paraben, mineral yağ ve alkol içermeyen formüllere sahip, ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve doğayı korumaya özen gösteriyor. 

Polaar The Genuine Lapland sersinde yer alan ürünler doğal içerikleri ile kış bakımının da vazgeçilmezi oluyor. 

POLAAR THE GENUINE LAPLAND FACE AND SENSITIVE AREA:

%95’i doğal içeriklerden oluşan onarıcı bakım kremi Polaar The Genuine Lapland Face and Sensitive Area, kuru ve hassas ciltler için ideal bir çözüm sunuyor. İçeriğindeki Ahududu, böğürtlen ve Arktik kızılcık özleri ve hoş dokusu ile cildinizi yumuşatıp, 24 saat süren bir rahatlık sağlıyor. Temiz içeriği sayesinde tüm aile fertleri tarafından rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Fiyatı: 420 TL.

POLAAR THE GENUINE LAPLAND HAND CREAM

Polaar The Genuine Lapland Hand Cream, %97’si doğal içeriklerden oluşan, ellerinizi hassas ve koruyucu bir tabakayla saran ultra yumuşak bir el kremidir. İnce ve kremsi dokusu yağlı tabaka bırakmadan cildiniz tarafından emilir, tırnak etlerinizi besler ve kremin içeriğindeki Omega 3 ve Omega 6 içeren Arktirk meyveler ellerinizi özel koruma altına alır. Özellikle soğuk kış günlerinde ellerinizin ekstra ihtiyacı olan A, C ve E vitaminleri ile özel bir koruma sağlar. 

Fiyatı: 175 TL.

POLAAR THE GENUINE LAPLAND CRACKER

Yeni yıl için hazırlanan bu eğlenceli ambalajlı sette, Lapland Face Cream 25ML. (Yüz ve hassas bölgeler için onarıcı ve yatıştırıcı SOS bakım kremi), Lapland Hand Cream 25ML (Nemlendirici ve besleyici el kremi) ve Lapland Lip Balm 10ML (Nemlendirici ve besleyici dudak balmı) bulunuyor. 

Fiyatı: 308 TL.

POLAAR THE GENUINE LAPLAND COFFRET

Polaar The Genuine Lapland Coffret, yüz, eller ve vücut için nemlendirici ve besleyici ürünlerden oluşuyor. Kuru ve hassas cilt tipleri için ideal olan bu sette Lapland Face Cream 50ML (Yüz ve hassas bölgeler için onarıcı ve yatıştırıcı SOS bakım kremi), Lapland Hand Cream 50ML (Nemlendirici ve besleyici el kremi) ve Lapland Body Milk 200ML (Bebekler, çocuklar ve yetişkinler için nemlendirici vücut sütü) bulunuyor. 

Fiyat: 820 TL.

Doğaya çok önem veren Polaar, paraben, mineral yağ ve alkol içermeyen formüllere sahip olan Polaar dağayı ve hayvanları koruma konusunda çok hassas. Doğayı koruma bilincinde olan bu eşsiz marka, doğayı korumak için bilimsel kuruluşlarla birlikte çalışıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI